2600 TL Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Toplama

Merhaba öncelikle size sisteminizi sinerji bilgisayardan almanizi öneriyorum ayrıca monitörden kısıp ekran kartınızı r9 380 yada gtx 960 öneririm.

Emin ol sinerji güvenilir bir kuruluş daha dun r9 380x , dark n10 , high power 750w 80+ bronze bir psu aldim geçen ayda arkadaşım toplu sistem topladi oradan 3.500 TL civari sistem montaji olsun müşteri memnuniyeti olsun gerçekten cok iyi

Birde vatandan bir kez alışveriş yaptim oda 1 yıl önce maus icin gitmiştim insanin aklima girip ellerinde cok olan mausu satıyorlar size ama yinede siz bilirsiniz hayırlı olsun.

Yok teşekkürler ben sistemi onlara verdiğim gibi onlar mecbur daha aklımı çalacak bir yerleri olmayacaktır bence.

Sizede

Siz bilirsiniz ama daha performanslısını almak varken daha düşük performanslı bir sistem almak hata olur bence.
Dikkatinizi çekerim aynı sistem sadece ram cl değeri ve hdd 1 tb farkı var sistem neredeyse aynı fiyat.

Buyurun .

Dosya Ekleri

• Adsız1.png
    65,9 KB · Görüntüleme: 116
Hayır nasıl ya aynı değil mi ?

Ana kart ve ekran kartı aynı kardeşim bir yanlışın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…