2600 TL Intel i3 6100 GTX 950 Sistem Toplama

Tamamdır o zaman çok teşekkür ederim pazar günü alacağım sistemi :) sadece stokta ekran kartı yok GTX 950 onu da dizeceğim sistemi aynı fotoğraftaki gibi çalışanlara götüreceğim başka şubeden getire biliyormuşum galiba çok teşekkürler.

Merhaba öncelikle size sisteminizi sinerji bilgisayardan almanizi öneriyorum ayrıca monitörden kısıp ekran kartınızı r9 380 yada gtx 960 öneririm.

Emin ol sinerji güvenilir bir kuruluş daha dun r9 380x , dark n10 , high power 750w 80+ bronze bir psu aldim geçen ayda arkadaşım toplu sistem topladi oradan 3.500 TL civari sistem montaji olsun müşteri memnuniyeti olsun gerçekten cok iyi

Birde vatandan bir kez alışveriş yaptim oda 1 yıl önce maus icin gitmiştim insanin aklima girip ellerinde cok olan mausu satıyorlar size ama yinede siz bilirsiniz hayırlı olsun.

Sizede

Siz bilirsiniz ama daha performanslısını almak varken daha düşük performanslı bir sistem almak hata olur bence.
Dikkatinizi çekerim aynı sistem sadece ram cl değeri ve hdd 1 tb farkı var sistem neredeyse aynı fiyat.

Buyurun .

Dosya Ekleri

• Adsız1.png
    Adsız1.png
    65,9 KB · Görüntüleme: 116
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı