2600 TL Intel i5 6400 RX 470 Sistem Toplama

cengiz.mfc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Masaüstü Sistem Tavsiyeleri – Ekim 2016 - Technopat tavsiyelerden orta düzey oyun sistemi referans alarak bir sistem yapmaya çalıştım. Aynı parçaları kullanarak revize ettim.
  • RAM seçimi konusunda yardım istiyorum. HyperX Fury ya da Savage mı koymalıyım yoksa Corsair iyi midir? Kaç MHz olmalı ve CL değeri ne olmalı? Çok araştırdım ama karar veremedim.
  • Kullanım amacım birkaç çizim programı CAD, 3DS Max, geneli MOBA olmak üzere çeşitli oyunlar.
  • Benzer sistemlerin çoğunu inceledim, aşağı yukarı hepsi aynı fakat bildiğiniz gibi yüzlerce ürün var ve insan emin olmak için sorma ihtiyacı hissediyor.
  • Özellikle aynı marka ürünlerden tercih ettim, bu tarz olması hoşuma gidiyor
Şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartınız 2133MHz desteklediği için 2666MHz fiyat fazlalığı oluyor sadece, Kingston HyperX Fury 8GB'den 2 tane alabilirsiniz.
Güç Kaynağı 80+ değil. Akasa Viper veya Aerocool KCAS alabilirsiniz.
Güç Kaynağından artan parayla da Dark N10 veya Zalman Z3 alabilirsiniz. Dark N10 tercihimdir. Pöfür pöfür esiyor kasa.
Anakart bulabilirseniz Asrock B150M Pro/Hyper alabilirsiniz. Bulamazsanız MSI B150M Bazooka alınabilir veya M3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…