Bu bilgiyi nereden aldınız ?Eğer paranız varsa GTX 1060 Rx 480'den daha iyi bir kart olacak. Paranız varsa 1060 eğer paranız azsa 480 f/p kartı
249 dolar olarak duyuruldu. 100 TL'den daha fazla bir fark olmaması bekleniyor.Çeşitli forumlarda dolaşırken Gtx 1060 %15 daha hızlı ve daha pahalı olacakmış diye okumuştum
İnşallah söylendiği gibi olur. Nvıdıa ve AMD'nin rekbeti bizim işimize geliyor.249 dolar olarak duyuruldu. 100 TL'den daha fazla bir fark olmaması bekleniyor.
Sistemdeki parçaların tamamını paylaşabilirseniz çok sevinirim bir arkadaşım da pc alacak da siz daha hesaplı topladı iseniz sizinki gibi bir şey alması daha iyi olacaktırEkimin sonuna doğru bilgisayar alacağım. Sizce GTX 1060 mı RX 480 mi almam daha iyi olur?
Bütçenizi belirtirseniz ben yardımcı olabilirimSistemdeki parçaların tamamını paylaşabilirseniz çok sevinirim bir arkadaşım da pc alacak da siz daha hesaplı topladı iseniz sizinki gibi bir şey alması daha iyi olacaktır![]()
Konu dışı olur burada paylaşmak.Bütçenizi belirtirseniz ben yardımcı olabilirim
Sistemdeki parçaların tamamını paylaşabilirseniz çok sevinirim bir arkadaşım da pc alacak da siz daha hesaplı topladı iseniz sizinki gibi bir şey alması daha iyi olacaktır![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.