2600 TL Intel i5 6402P RX 480 Sistem Toplama

Khimaira

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 3 siteden topladım. Vatan Sinerji Wendenal olarak. Birkaç sorum olacak size;
  1. Bu fiyatlar yılbaşından sonra 2300-2400 gibi düşebilir mi? (Intel'in 7. nesil işlemcileri vs çıkacağından)
  2. Ekran kartı için diğer bileşenleri çok mu kısmışım? (Ekran kartını almışken iyisini alayım, değiştirmesi ilerde külfetli iş. Diğer parçaları sonradan (4-5 ay) değiştirsem ya da yükseltsem.)
  3. Çizim ve oyunlarda en iyi performansı alabilir miyim?
  4. Eğer uymayan ya da sıkıntılı bir parça varsa sizin önerileriniz nedir?
Not: SSD sonra almayı planlıyorum. 2 ay içerisinde alabilirim. Onu alana kadar da idare ederim diye düşünüyorum.
Yorumlarınız benim için değerlidir. Onlara göre kendimi yönlendirmeyi ve bütçemi düzenlemeyi istiyorum. Herkese teşekkür ederim.
pc 1.png

pc 2.png

pc 3.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart b150 olmalı i5 işlemci düşünüyosan kasa tercihin yanlış sinerji yada teknobiyotikten toplasanız daha iyi fiyata alınabilir.Ekran kartın gayet perfonmanslı bi kart o bütçeye ideal yani.

Anakart b150 olmalı i5 işlemci düşünüyosan kasa tercihin yanlış sinerji yada teknobiyotikten toplasanız daha iyi fiyata alınabilir.Ekran kartın gayet perfonmanslı bi kart o bütçeye ideal yani.

ikiside 1151 soket olunca işlemci ve anakart uyumlu diye düşünmüştüm. Kasa olarak fazla bütçem yok siz ne önerirsiniz? Bu arada görsellerden biri sinerjiden zaten.

ikiside 1151 soket olunca işlemci ve anakart uyumlu diye düşünmüştüm. Kasa olarak fazla bütçem yok siz ne önerirsiniz? Bu arada görsellerden biri sinerjiden zaten.
Anakart uyumlu zaten ama kırpılmış bir anakart alabilirsiniz tabi bu anakartı ama yazılım, bileşen,
ileriye dönüklük açısından i5 ve üstü sistemlerde b150 bazooka alınması taraftarıyım. Kasaya ayırmak istediğin bir bütçe var mı max şu kadar olsun dediğin?

Anakart uyumlu zaten ama kırpılmış bir anakart alabilirsiniz tabi bu anakartı ama yazılım, bileşen,
ileriye dönüklük açısından i5 ve üstü sistemlerde b150 bazooka alınması taraftarıyım. Kasaya ayırmak istediğin bir bütçe var mı max şu kadar olsun dediğin?

Aslında şuan bütçem 2400 max. Ben yılbaşından sonra böyle bi sistem o fiyata düşer mi diye merak ediyorum. Rx 480 de almayı çok istiyorum. Rx 480 dahil 2400 gibi bir fiyata sistem kurabilir miyim ?

Monitor dahil değilse ssd istemez isen kurulur. 2400 e düşebilir ama yeni işlemcilerin gelmesine bağlı oda şubat gibi gelicek yılbaşından sonrası için dolar kuruyla düşerse düşer. 2400 liraya rx480 li sistem kurmak mantıklı olmaz ama çünkü dengeli olmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı