H Halodayi19 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 208 31 Mart 2022 #11 bedoke1616 dedi: Pivot özelliği senin için önemi nedir bilmiyorum ama monitöre yükseklik ayarı verebilmek bazı durumlarda çok daha ergonomik olabiliyor. Boyun ağrılarımdan kurtuldum monitör sayesinde diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Çok sorun değil hocam eski monitörümde de yoktu.
bedoke1616 dedi: Pivot özelliği senin için önemi nedir bilmiyorum ama monitöre yükseklik ayarı verebilmek bazı durumlarda çok daha ergonomik olabiliyor. Boyun ağrılarımdan kurtuldum monitör sayesinde diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Çok sorun değil hocam eski monitörümde de yoktu.
4 405518 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 980 Çözümler 1 31 Mart 2022 #12 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com