2600 TL monitör önerisi

1648665456399.png


Ben sağdaki modeli kullanıyorum ve çok memnunum. Teknik olarak açıkçası monitörlerden pek anlamıyorum, teknik olarak aynı ise soldakini de tavsiye edebilirim.
 

Bu monitör iyi gibi ama yine de araştırmanızı öneririm. Eğer almamaya karar veriseniz de alacağınız monitörün Sync teknolojisinin ekran kartınıza uyumlu olmasına önem gösterebilirsiniz. Ekran kartınız AMD ise FreeSync, Nvidia ise G-Sync özelliğine sahip monitör alabilirsiniz. Adaptive Sync mönitör alırsanız her iki ekran kartına da uyacaktır.
 

Bu monitör iyi gibi ama yine de araştırmanızı öneririm. Eğer almamaya karar veriseniz de alacağınız monitörün Sync teknolojisinin ekran kartınıza uyumlu olmasına önem gösterebilirsiniz. Ekran kartınız AMD ise FreeSync, NVIDIA ise G-Sync özelliğine sahip monitör alabilirsiniz. Adaptive Sync monitör alırsanız her iki ekran kartına da uyacaktır.

NVIDIA hocam ekran kartım güzel duruyor araştıracağim. Başka önerileriniz var mıdır?
 
Maalesef başka önerim yok.

5-6 ay olmuştur alalı Vatandan indirimle 1600e almıştım.


Buna nedir yorumunuz Hocam.
 

Buna nedir yorumunuz Hocam.
Pivot özelliği senin için önemi nedir bilmiyorum ama monitöre yükseklik ayarı verebilmek bazı durumlarda çok daha ergonomik olabiliyor. boyun ağrılarımdan kurtuldum monitör sayesinde diyebilirim
 

Yeni konular

Geri
Yukarı