2600 TL Notebook Tavsiyesi

bodefx

Hectopat
Katılım
19 Temmuz 2016
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, ben sosyalde genellikle masaüstü bilgisayar konuları açmıştım. Genellikle amacım oyun üzerine olacak ve çizim yapacağım. Masaüstü bilgisayar için maliyet 3000 TL ve üzerine çıkıyor. Biraz düşününce gereksiz diye düşünüyorum. Ama şunu biliyorum ki oyun masaüstünde daha iyi oynanır. Bunun farkındayım. Sürekli evde olamayabilirim. Bu yüzden notebook düşünüyorum. Bütçem 2600 TL bana ne tavsiye verirsiniz ? @Recep Baltaş @Ali Güngör sizlerin de görüşlerinizi bekliyorum.

Bu ürün hakkında da bilgi almak istiyorum.
Asus X550VX-XX147D 8GB 4GB GTX 950M Notebook

Arkadaşlar bir cevap verseniz ?
 
950m oynadığın oyunlarda yeterli performans veriyorsa alabilirsin sonuçta fiyatına göre iyi bir ürün sadece freedos olmasına dikkat et .
 
Isınma sorunu olmayan cihaz yok. Mesela kaç dereceleri görüyormuş önemli olan bu. 85 derece civarlarına kadar normaldir. Eğer 90 dereceyi geçiyorsa o zaman tabi ki de bu bir sorun olur.Ben cihazın fiyatını uygun buldum . Bu fiyata genelde 940m li modeller satılıyor bundan dolayı güzel bir tercih olabilir diye düşündüm ayrıca asus laptop kullanan çevremde çok arkadaşım var ve asustan şikayetçi değiller. Dediğim gibi ısınma illaki olacak en iyi cihaz bile performanslı kullanımda 75-80 dereceyi görecektir. Bu laptoplar için kaçınılmaz.
 
Yani oyun için bütçene göre 950m li cihazdan fazlası olamaz ve ayrıca i7 6700hq işlemcide var cihazda bence güzel özelliklere sahip dediğim gibi ısınma sorunu var diyenlere bi sor kaç dereceleri görüyor cihaz 85 dereceden fazla değilse düşünmeden alabilirsin. Bütçene göre zaten alabileceğin cihaz en iyi 950m içerebilir.
 
Çözünürlük büyük sıkıntı gibi sanki oyunlarda arkadaşta bu çözünürlükte bir çok oyunda açılışta veya oyun içinde sorunlar oluyordu bir kısmı hal oluyor bir kısmı olmuyor olsa bile uğraşıyordu baya tabi belki oda anlamıyor olablir gereksiz uğraşma durumları vs. Ama her şeyi geçtim 1920*1080 full hd çözünürlükte film ve oyun keyfi başka olacaktır.Eğer illaki bu diyorsan alacak isen :) bol bol düşünmeni tavsiye ederim :))
 
@Emre ERSAN Bu fiyat aralığında hem fhd panel hem 950m hemde i7 6700hq cihaz var ise link paylaşınız. Bu cihazda 950m ve i7 6700hq var. Bence cihazın panelinden önce cihazın performansı daha önemli sonuç olarak iyi bir işlemci ve ekran kartı olmadıktan sonra fhd panel artı bir özellik olmaz. 940m li fhd panelli cihaz almaktansa hd panelli 950m li cihaz daha akıllıcadır.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı