2600 TL sistem toplaması

Onurr12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben 2600 tl'ye sistem toplayacağım. İntel uyumlu bir sistem olacak ve monitör elimde mevcut olduğu için alma gereği duymuyorum. Elimdeki monitör 1336x768 p çözünürlüklü bir monitör ve alacağım sistemle uyumlu olup olmadığını ve bu monitörle bi sıkıntı cıkarır mı diye size sormak istedim.
Sistem şu :
MSI B150M PRO-VDH
Intel Core i5-6400
MSI GTX 960 4 GB
HyperX FURY Black 8GB Kit 2666MHz CL15
Seagate 3.5″ 1TB Barracuda 7200 RPM
Cooler Master Elite 431 Plus(güç kaynağı dahil 500w)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemi gayet güzel toplamışsınız. Ana kart ile belleğin tam uyum sağlaması için aşağıda ki linkten önerdiğim belleği tercih edebilirsiniz isterseniz. Alternatif olarak biraz bütçeyi çıkabilirseniz yine MSI marka daha kaliteli daha sağlam bir ana kartını alabilirsiniz. İleride muhakkak bir 8 GB daha bellek ekleyip 16 GB yapın. Ayrıca SSD de muhakkak alın çünkü artık başka bir çağda yaşıyoruz hızınıza hız katacaktır.

Kingston 8GB Hyperx Fury Black DDR4 2133MHz CL14 PC Ram

MSI B150M BAZOOKA Intel B150 Soket 1151 DDR4 2133MHz USB3.1 Anakart

Bu sistem çok daha iyi olur:

Dosya Ekleri

• Screenshot_9.png
    Screenshot_9.png
    27,4 KB · Görüntüleme: 86
Arkadaşın dedigi gibi ramleri desteklediği kadar almak fiyattan da kısacaktır. 2133mhz alman yetecektir. Gtx960 la r9 380 de tamamen sana kalmış arasında seçim yapmak. Ben sapphire r9 380 aldim ve gayet memnunum önerebilirim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı