Merhaba arkadaşlar Hepinizin görüşlerini bekliyorum öncelikle:
Kafamda üç adet notebook var:
*Asus N56VZ
*Apple Macbook pro 13" M101TU/A
*Toshiba Satallite P855-348
Bunlar benim fikirlerim.
Siz olsanız ne gibi bir laptop tercih ederdiniz ,bu bütçe ile Özellikle ekran kartı ve işlemci benim için önemli olan HDD ve Ram kapasitesi düşük olup ilerde arttırılabilir olur.
İşlemci : i7 4700 MQ 2.4 GHZ 6MB
E.Kartı : Nvidia GTX765M
Bellek : 1600 Mhz 8 Gb
1900 x 1080 Full HD 15.6' Led monitör
Fiyatı 2.900 TL.
Ben bu paraya bunu alırdım. Markacı biriyim ve bu sektörde branşlaşmış markaları seçmeyi doğru buluyorum.Toshiba vinç de üretiyor bilgisayar da tv de. Ana branşı bilgisayar değil. Sony tencere üretse almam, Tefal alırım çünkü onun işi tencere değil. Biraz önyargılı ve farklı oldu ama benim kişisel görüşüm bu Yine de sen bilirsin.
Egemen sorum sana olacak. Kullandığın Asus N56VZ laptoptan memnun musun benim tercihlerim arasında o laptop da var. Gönül rahatlığı ile al kullan diyebilir misin?
Bu laptop oyun laptobu değil hocam. Bu saatten sonra da alınmaz zaten. Çünkü kafadan 1-2 sene kaybınız olacak eski nesil olduğu için. Multimedya amaçlı bir laptop bu. Gerektiği zaman oynamak istediğim oyunu açar ama şimdi 765M ile arasında çok fark var 650M'in. MSI'da malzeme kalitesi Asus kadar iyi değil belki ama yeni nesil MSI GE60 modellerinden birisini tercih etmenizi şiddetle tavsiye ederim.