2600TL AM4 soket anakart önerisi

ELTURQO

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Danışmanı
Arkadaşlar selam bütçem 2600₺ civarı Ryzen 5 5600X ve 3060 Ti ile kullanabileceğim çift M.2 slot desteği ve 4 RAM kanal destekli anakart önerebilir misiniz teşekkürler.

Anakartım yandığı için sadece satın alacağım donanım anakart işlemci ekran kartı vs mevcut.

Aorus Elite'in kabuğunun soyulmuş hali. Hatta birebir aynısı desek yanlış olmaz. 5600X gibi 88ppt 76ppt bir işlemci için hiç sorun olmaz.

300₺ fark verio Elite modeli alınır mı? Değer mi sizce?

Bu senin karar verebileceğin bir şey dostum. Teknik olarak benzer demiyorum bak direk birebir aynısı. Faz değerleri, kullanılan komponentler, web siteleri vs sadece VRM bloğunun alüminyum ağırlıklarını bilmiyoruz. Belki fark ederse orada Aorus daha serin çalışabilir. Onun dışında ama şunun görüntüsünü sevdim vs diyerek seçebilirsin. Bir diğer seçenek de arkadaşın dediği gibi B550 M-K olabilir.

Diğer ucuz olan modelde de çift M.2, 4 slot RAM ve soğutma var. Elite modelinin soğutma ve tasarımı daha hoş. Elite almak zorunda değilsin. Diğer ucuzu da iş görür.

Aorus modelini Amazon'dan siparişini verdim, desteğiniz için hepinize teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı