2600TL İşlemci-Anakart-RAM tavsiyesi

1.nesil Ryzen kullanan Yok bulunduğum konumda. Güncellemesini yapamayacağım için 2.nesil alamıyorum şaka gibi. Ne yapmamı tavsiye edersiniz?

PSU da alındı. Şuan elimde olanlar;
Zotac GTX 1060 6 GB
Asus Prime B350 Plus
James Donkey 240 gb SSD
High Power 600W 85+Bronze PSU

İşlemci, RAM ve Kasa kaldı.
İşlemciyi 2600 almak istiyorum ancak Anakart güncelleme sorununu çözmem lazım. 2600 olmazsa ne tavsiye edersiniz?
Kasa için bütçem maksimum 270 tl.
Corsair Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 CL16 bu RAM i Qp Bilişimden alabilirim. Technopatın videosunda yer verdiği bir site güvenilirdir diye düşünüyorum.

PSU da alındı. Şuan elimde olanlar;
Zotac GTX 1060 6 GB
Asus Prime B350 Plus
James Donkey 240 gb SSD
High Power 600W 85+Bronze PSU

İşlemci, RAM ve Kasa kaldı.
İşlemciyi 2600 almak istiyorum ancak Anakart güncelleme sorununu çözmem lazım. 2600 olmazsa ne tavsiye edersiniz?
Kasa için bütçem maksimum 270 tl.
Corsair Vengeance 8GB 3000MHz DDR4 CL16 bu RAM i Qp Bilişimden alabilirim. Technopatın videosunda yer verdiği bir site güvenilirdir diye düşünüyorum.
Kasa olarak Phanteks P300 tavsiye ederim.

Kasa olarak Phanteks P300 tavsiye ederim.
Bütçemin üstünde kalıyor. En ucuz 325 tl şuan gördüğüm kadarıyla.
İşlemci olarak ikinci el garantili faturalı Ryzen 7 1700 ve RAM olarak Corsair 8 gb 2666 MHz alıyorum arkadaşlar. Geriye sadece kasa almak kalıyor.
Sisteme genel olarak baktığımızda;
Ekran Kartı: Zotac GTX 1060 6 gb
İşlemci: Ryzen 7 1700
Anakart: Asus Prime B350 Plus
RAM: Corsair 8 GB 2666 MHz
SSD: James Donkey 240 GB
PSU: High Power 600W 85+ Bronze

Geriye sadece kasa ve monitör kalıyor.
Kasa olarak bütçem 250-270 TL arası.
Monitör’ü 144 Hz almak istiyordum fakat bütçem şuan için buna elvermiyor. 60 Hz ile 75Hz arasında bariz bir fark olmadığı için 24 inch 60Hz bir monitör bakıyorum.
Bu sistemin performansı oyunlarda nasıl olur? PUBG, Witcher 3 kaç fps düzeyinde olur medium ayarlarda? Bazı parçaların ikinci el alınmış olması sistemin performansını ne derece etkiler?
Arkadaşlar değişiklik oldu Ryzen 2600 siparişi verdim. Şimdi şöyle bir sorun var anakart bios güncellemesi yapılması lazım. Arkadaşımda A10 işlemci var APU’lu soketi AM4 onunda. Bununla güncellemeyi yapabilir miyim?
A10'un soketi farklı ama?
A10 un soketi AM4 hocam. Bu durumda güncellemesi yapılır mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı