2600X için 500W PSU yeterli mi?

Enes Gülpınar

Hectopat
Merhabalar arkadaşlar bir ay önce İncehesap üzerinden bir kasa satın aldım. Bilgisayarımın parçaları gorseldedir. Ancak durum şudur ki işlemci fazlasıyla yetersiz kalıyor ve acilen yeni bir işlemci almak için piyasada işlemci arayışına başladım. Açıkçası uzun uzun bir süre hiçbir sıkıntı yaşamak istemediğim için Ryzen 5 2600X işlemci almaya karar verdim. Ancak bana yardımci olun bilgisayarımın güç kaynağı 500W'mıs. Yeni alacağım bu işlemci güç kaynağımla bir sıkıntı yaşamama neden olur mu? Bu işlemcide sıkıntı yaşama durumum varsa RX 580 tam ama tam anlamıyla besleyebilen işlemci önerilerini bekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20200403_114458.jpg
    IMG_20200403_114458.jpg
    64 KB · Görüntüleme: 36
Amd sitesinde yazan: Radeon RX 580 - On your average system the card requires you to have a 500 Watt power supply unit as minimum. Burda önemli olan ekran kartı. Pc açılır oyun da oynarsın ama her an sıkıntı çıkabilir. 600w almanı öneririm. Ben r5 2600 ile rtx 2060s besliyorsam sen rx 580'ni çok rahat beslersin o işlemci ile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı