2600X sistem çok kasıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

miranerdogan

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım dünden beri normal performansının aşırı altında 100-120 FPS aldığım oyunlarda şu an 10 FPS alıyorum. Masaüstü Google her şey donuyor.
Benchmark testi yaptım ve sonuçlar çok garip yardımcı olabilir misiniz?

1.png

2.png

3.png

Cyberpunkı steam üzerinden kaldırınca düzeldi bilgisayar virüsün kendisi cyberpunk çıktı :D

Hiçbir fikrim yok, oyunu Steam üzerinden kaldırdım ve her şey düzeldi.

son.png

yeni1.png

Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım dünden beri normal performansının aşırı altında 100-120 FPS aldığım oyunlarda şu an 10 FPS alıyorum. Masaüstü Google her şey donuyor.
Benchmark testi yaptım ve sonuçlar çok garip yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 778223

Eki Görüntüle 778224

Eki Görüntüle 778225
Hocam mesajları okudum en mantıklısı ctrl+alt+del yaparak kapatma işaretine bikere basıp yeniden başlat tuşuna basmadan önce shift tuşuna basılı tutun ordan sistemi komple sıfırlayın ama bir görev yöneticisine girip bilmediğiniz uygulamalar ağır değerler kullanıyorsa yani virüs bulaşmışsa hocamın dediği gibi sıfırlarsanız geçer benim pcmde virüs bulaştı fakat kasma yaşamadım inşallah en kısa zamanda çözülür
Hiçbir fikrim yok oyunu Steam üzeirnden kaldırdım ve her şey düzeldi
Eki Görüntüle 779050Eki Görüntüle 779051
hayırlı olsun

Bilgisayar dün gayet iyi çalışıyordu. Bu gün format attım ve benchmark değerleri yine aynı duruma geldi

Dün Cyberpunk sildim, düzeldi. Şu an bilgisayar formatlı silecek hiçbir şey yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı