2600X'ten 5600X'e geçilir mi?

IRCTurk

Hectopat
Daha fazla  
Selam işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum sadece Rust oynuyorum FPS anlaminda değişiklik olur mu sizce?

GPU: RTX 2060 Aorus.
RAM: 2*16 3200 MHz.
Anakart: B450 Aorus Elite.
Soğutma enermax 360 sıvı.

Selam işlemcimi değiştirmeyi düşünüyorum sadece Rust oynuyorum FPS anlaminda değişiklik olur mu sizce?

GPU: RTX 2060 Aorus.
RAM: 2*16 3200 MHz.
Anakart: B450 Aorus Elite.
Soğutma enermax 360 sıvı.
Düşük-orta ayarlarda oynuyorsanız bazı durumlarda daha yüksek FPS alabilirsiniz ama üst düzey bir artış olacağını sanmıyorum.

Çok bir şey fark ettirmez, farkı genelde 1080p çözünürlük + orta/orta-düşük grafik kalite ayarlarında Battlefield, CoD, Rainbow Six, PUBG gibi Online rekabetçi oyunlarda yüksek tazeleme hızlarında hissedersin. 60 veya 75 Hz bir monitörün varsa bu tip oyunlarda yine gerek yok bence.

Rust'da halihazırda ekran kartın tam olarak beslenebiliyorsa bir artış olmaz.
Çok bir şey fark ettirmez, farkı genelde 1080p çözünürlük + orta/orta-düşük grafik kalite ayarlarında Battlefield, CoD, Rainbow Six, PUBG gibi Online rekabetçi oyunlarda yüksek tazeleme hızlarında hissedersin. 60 veya 75 Hz bir monitörün varsa bu tip oyunlarda yine gerek yok bence.
Sanırım daha iyi anlatılamazdı hocam.

Rust'da halihazırda ekran kartın tam olarak beslenebiliyorsa bir artış olmaz.

Sanırım daha iyi anlatılamazdı hocam.
Bir sonraki konuyu açacak arkadaşlar da bir zahmet açıp önceki konuları açsınlar değil mi? Aslına bakarsan tekrar tekrar aynı şeyi yazmak yoruyor artık insanı, bu arada estağfurullah senin gibi veya diğer deneyimli kullanıcılar olmasa benim de fikrim olmazdı bu konuda, sağolsunlar %1 Low değerleri paylaşan birkaç tane de benchmarker var onlar da olayı anlamamıza yardımcı oluyorlar, yorumun için eyvallah 👍

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı