3 bin TL'ye klavye önerisi

ne alaka? Uranus switchler gayet iyi ve iyi sese sahip swtichler trendyol klavyesindeki mavilerle karıştırma.
Hocam sesten ötürü istemiyorum aslında kalitesine lafım yok çok anlamıyorum zaten

Mchose daha iyi Attack Shark kötü.
Hocam seni yoruyorum hakkını helal et ne alayım sence mavi olmayan bir şey at alacağım yüksek ihtimal

F87 Pro alırdım onun yerine.
Son kararın nedir senin hocam hakkını helal et yoruyorum

Gaming için tabii ki herkes %65 klavyeyi uygun görüyor ama 3000-4000 TL para verdikten sonra F tuşlarının olmaması ile klavyenin iyice küçülmesi açıkçası benim pek hoşuma gitmiyor. Bu sebeple %75 klavye tercih ettim. Sesi clicky değil switch olarak kalite hissiyatını veren keyifli bir klavye olduğunu düşünüyorum. Model ve RGB olarak gece inanılmaz tatmin ediyor. Bence kimsenin pişman olacağı bir klavye değil. Ace68 kullanan arkadaşım da var. Gayet memnun fakat ben boyutu sebebiyle tercih ettim. Tavsiyemdir.
Yorumun için çok teşekkür ederim hocam

Hocam estağfurullah da önce net bir bütçe belirleyin. Sonra mekanik mi manyetik mi ona karar verin. Ardından da boyut belirleyin. Başka türlü öylesine klavye atmış oluyoruz.

Hocam estağfurullah da önce net bir bütçe belirleyin. Sonra mekanik mi manyetik mi ona karar verin. Ardından da boyut belirleyin. Başka türlü öylesine klavye atmış oluyoruz.

Hocam açık konuşayım anlamıyorum zaten. Bütçem 3 bin o belli. Mekanik veya manyetik fark etmez, boyut da fark etmez. Sadece tok sesi güzel gelsin kaliteli olsun istiyorum bir de mavi istemiyorum.

Hocam sesten ötürü istemiyorum aslında kalitesine lafım yok çok anlamıyorum zaten

Hocam seni yoruyorum hakkını helal et ne alayım sence mavi olmayan bir şey at alacağım yüksek ihtimal

Yorumun için çok teşekkür ederim hocam
Yormak gibi bir durum yok rahat ol. FPS ağırlıklı oynuyorsan Jet75 al, daha çok hikayeli oynuyorsan arkadaşın attığını al.

Hocam satıcı güvenli mi

Tamamdır Allah razı olsun teşekkür ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı