ClGULi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 2.055 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Ocak 2021 #31 Taha Eryilmaz dedi: Sitesinde %100 uyumlu gözüküyor benim bilgisayarımla bu şekilde resimde gördüğün üzere. Crucial ın RAM i Genişletmek için tıkla... Biri Samsung yanında micron almıştı daha düşük hızda çalışmıştı iade edecekti .
Taha Eryilmaz dedi: Sitesinde %100 uyumlu gözüküyor benim bilgisayarımla bu şekilde resimde gördüğün üzere. Crucial ın RAM i Genişletmek için tıkla... Biri Samsung yanında micron almıştı daha düşük hızda çalışmıştı iade edecekti .
Taha Eryilmaz Decapat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2021 #32 ClGULi dedi: Biri Samsung yanında Micron almıştı daha düşük hızda çalışmıştı iade edecekti. Genişletmek için tıkla... Reis bir deneyeyim o zaman sıkıntı çıkarsa iade ederim önerilerin için çok sağ ol.
ClGULi dedi: Biri Samsung yanında Micron almıştı daha düşük hızda çalışmıştı iade edecekti. Genişletmek için tıkla... Reis bir deneyeyim o zaman sıkıntı çıkarsa iade ederim önerilerin için çok sağ ol.
ClGULi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 2.055 Makaleler 1 Çözümler 4 29 Ocak 2021 #33 Taha Eryilmaz dedi: Reis bir deneyeyim o zaman sıkıntı çıkarsa iade ederim önerilerin için çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Satın almadan önce sor uymazsa iade edebilirmiyim diye bazıları kıllık yapıyor iade almıyor.
Taha Eryilmaz dedi: Reis bir deneyeyim o zaman sıkıntı çıkarsa iade ederim önerilerin için çok sağ ol. Genişletmek için tıkla... Satın almadan önce sor uymazsa iade edebilirmiyim diye bazıları kıllık yapıyor iade almıyor.
Taha Eryilmaz Decapat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #34 ClGULi dedi: Satın almadan önce sor uymazsa iade edebilir miyim diye bazıları kıllık yapıyor iade almıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis eyvallah.
ClGULi dedi: Satın almadan önce sor uymazsa iade edebilir miyim diye bazıları kıllık yapıyor iade almıyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis eyvallah.
Eric Hughes Centipat Katılım 21 Nisan 2024 Mesajlar 26 30 Nisan 2024 #35 Bende de aynısı oluyor. Az önce intel sitesinden kendi işlemcimin özelliklerine baktım. Max 2400 destekliyormuş. Yapacak bişey yok. İşlemciyi değiştiremem. Dosya Ekleri Screenshot 2024-04-30 191440.png 32,4 KB · Görüntüleme: 11
Bende de aynısı oluyor. Az önce intel sitesinden kendi işlemcimin özelliklerine baktım. Max 2400 destekliyormuş. Yapacak bişey yok. İşlemciyi değiştiremem.