2680 TL sistem toplama tavsiyeleriniz

Centuriof

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayar toplamaktaki amacım güncel oyunları ve çıkacak oyunları rahatça oynamak. Overclock ile bir işim yok. Sorularım ise bu sistemdeki parçalar birbirine uyumlu mudur, eklenmesi gereken veya değiştirilmesi gereken bir şey var mıdır? Şimdiden teşekkürler.

2681TL z97 pcmate z3 i5 4460 soğutuculu.png

Son düzenleyen: Moderatör:
sistem öneri 2500.png

Sisteme ekleme yapmak isterseniz DVD yazıcı, Ram takviyesi yaparak istediğiniz bütçeye çok daha verimli olur.

Benim gördüğüm herhangi bir uyumsuzluk yok, gayet dengeli olmuş ama bir ssd almanız sizin çok daha iyi olur. Güç Kaynağı'nı biraz daha uygun alabilirsiniz. 600 watt'lık bir güç kaynağı da sisteminiz için gayet yeterlidir. Ordan artacak para ile de birazcık üstüne ekleyip 128, 256 gb Ssd alabilirisiniz.

CW sorunu az olan markalar (Bazı kaynaklara göre) :
1.Gigabyte fakat 3 fanlı olduğu için fazla büyük kasaya sığmayabilir.
2.Evga veya MSI
3. Asus veya Galaxy
Evga'nın 1. sürümünde sorunlar mevcut.

Zaten bu markalar ( Galaxy markasını bilmıyorum. Bende kullanıyorum Galaxy GTX970'i CW sorunu yok.) CW sorunu olduğunda birebir değişim yapıyor.

Asus 2. sırada olan kaynaklarda var.

Vatanbilgisayar da Galax serisi mevcut değil. Bu yüzden MSI önerdim.
Ben Galax GTX970 ex oc kullanıyorum, alma nedenim ise f/p GTX 970 serisine göre. Ayrıca CW sıkıntısı göremedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı