Şu an telefonum ve kablosuz kulaklığım da Apple. Hem bu açıdan iPad mantıklı olur diye düşünüyorum. 27000 bandında veya altında önerebileceğiniz tablet var mıdır? Ders, dizi film gibi şeyler için kullanacağım.
Şu an telefonum ve kablosuz kulaklığım da Apple. Hem bu açıdan iPad mantıklı olur diye düşünüyorum. 27000 bandında veya altında önerebileceğiniz tablet var mıdır? Ders, dizi film gibi şeyler için kullanacağım.
Apple markalı iPad Air 11 inç Wi-Fi 128GB Mavi MC9X4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji güvencesiyle satın al.
www.pt.com.tr
Ya da istersen bir nesil altını al yanına Apple Pencil ekle.
Bahsettiğiniz fiyat aralığında ve kullanım amacına göre bence Samsung S10+ daha mantıklı. İçinden kalem çıkması 120hz ekranı olması gibi avantajları var. Apple ekosistem ürünü istiyorum diyorsan M2, M3 çipli iPad bakabilirsin ama ekstra 5k kalem masrafı çıkacak kalemle kullanmayı düşünüyorsan.
Hocam iPad Mini tavsiye etme nedeniniz nedir acaba öğrenebilir miyim? aynı fiyata hatta daha düşüğe m2 ipad air satılıyor ipad mini'nin bu ipad airlardan üstün kılan özelliği nedir
Tab s10+ varken sadece + klavye var diye
Honor magic pad 2 alınmaz..!!
Bluetooth klavye yada klavyeli kılıf alınabilir.
Android olarak en en güçlü güncel cihaz Samsung'un Tab s10+.
Şuan (21 Nisan 2025) Pt sitesinde..
İpad Air 6 (m2 işlemcili)-11 inch-128gb=23.000₺
" (m2 işlemcili)-11 inch-256gb=27.000₺
İpad Air 7 (m3 işlemcili)-11 inch-128gb=27.000₺
" (m3 işlemcili))-11 inch-256gb=31.900₺