27.000 TL civarı tablet önerisi

iPad 11. nesil 256 GB + Apple Pencil USB-C, işini rahatlıkla görecektir.

Rengini gümüş seçtim. İstersen değiştirebilirsin.

iPad 11. nesil 256 GB + Apple Pencil USB-C, işini rahatlıkla görecektir.

Rengini gümüş seçtim. İstersen değiştirebilirsin.

Kalem ile Apple sitesinde 26k aman Allah'ım bu fiyatı bu cihaza vermek akıllı işi değil. 27K'ya iPad Air ve pencil Pro'da yakın fiyatlara alınabiliyor. Tamamen saçmalık. Ama iPad Air M.2 128 GB diyen olur diye iPad Air M.2 256 GB'da 27k onu da belirtiyim.

Kalem ile Apple sitesinde 26k aman Allah'ım bu fiyatı bu cihaza vermek akıllı işi değil. 23K'ya iPad Air ve pencil Pro'da yakın fiyatlara alınabiliyor. Tamamen saçmalık. Ama iPad Air M.2 128 GB diyen olur diye iPad Air M.2 256 GB'da 27k onu da belirtiyim.

Şahsen sadece Ders ve film izlemek için kullanacağı için M2 iPad Air gereksiz. Onun yerine iPad 11. Nesil + Pencil veya Magic Keyboard seçip alsa yine işini görür.

Ders falan çalışacağı için pencil seçtim. İşi yoksa iPad Air daha mantıklı olur.

Bende ders çalışacağı için pencil seçtim zaten fakat ben iPad 11 değil iPad Air M.2 seçtim çünkü M.2 çok daha güçlü bir cihaz. Ayrıca çok daha iyi olan pencil Pro destekliyor kablosuz şarj yapabiliyor.

Bu attığın iPad 11 bu fiyata alınabilecek bir cihaz değil alınırsa 15K'ya 128 GB versiyonu alınabilir bir iPad 11'e kalem ile birlike 25k vermek tamamen saçmalık ötesi.

Bende ders çalışacağı için pencil seçtim zaten fakat ben iPad 11 değil iPad Air M.2 seçtim çünkü M.2 çok daha güçlü bir cihaz. Ayrıca çok daha iyi olan pencil Pro destekliyor kablosuz şarj yapabiliyor.

Konu sahibi arkadaşın güçlü bir cihaza ihtiyacı yok ve zaten A16 Bionic işlemcili iPad'de oldukça güçlü bir cihaz. iPad Air'a o para verileceğine iPad 11. Nesil + Apple Pencil seçerdim ben.

Konu sahibi arkadaşın güçlü bir cihaza ihtiyacı yok ve zaten A16 Bionic işlemcili IPad'de oldukça güçlü bir cihaz. iPad Air'a o para verileceğine iPad 11. nesil + Apple Pencil seçerdim ben.

Hocam tamamda aynı fiyat diyorum ki fazla vermiyorsun benim dediğim pencil Pro çok daha gelmişmiş bir kalem. USB C pencil ise hiçbir özelliği olmayan temel bir kalem. Senin gönderdiğin pencil USB C ile iPad Air alırsan arlarında çok çok az fark oluyor

Senin gönderdiğin - 25.868, 00 TL.
iPad Air M.2 + pencil USB C - 26.598, 00 TL.
iPad Air M.2 + pencil Pro - 28.698, 00 TL.

Karar vermişsiniz konu açmaya gerek yok.
Ne desek,ne anlatsak ne kadar daha iyisi var desek boşuna olacak..
Tamam en iyisi en güçlüsü en performanslısı size göre Honor Magic Pad 2.
Kararınız böyle.
Boşuna zaman harcayıp daha iyileri var diye yanıt veriyoruz...
Arkadaş karar vermiş ne deseniz boş..
Konuyu açma sebebi bile anlamış değilim..
Konu sahibi ben değilim ki kendim s9+ kullanıyorum. Benim orada bahsettiğim şey kullanım amacına göre honor tercih edilebilir bir cihaz ille de alınmaz diye diretmenize karşı çıktım.
Hocam chip gücünü hafife almayın bu tarz cihazlar uzun yıllar kullanılan cihazlar şahsen ben sık sık değiştiren görmedim. Cihaz ne zaman günlük işleri karşılayamayacak duruma gelir o zaman değiştirilir. O nedenle bu bu aradaki fark azımsanmayacak bir fark değil AnTuTu'da %45'lik bir fark var. Şu an dediğim gibi bu fark günlük işlerde hissedilmesede bundan 3 yıl sonra artık günlük işlerde bile bariz bir şekilde fark edilebilir olacaktır.
Hocam evde hem s9+ hemde tab A6 2016 var günlük kullanım not alma ders çalışma gibi işlerde A6 hala da kasmadan donmadan kullanılabiliyor üstelik A6 dönemine göre bile kuvvetli işlemcisi yok. Ben olsam bende s10+ tercih ederim ama kesinlikle honor yerine alınması gerekmiyor. Honorun da avantajlı olduğu durumlar var kullanım senaryosuna göre tercih edilmesi lazım. Ben diğer arkadaşın her senaryoda S10+ alınmasını savunmasına karşı çıktım.

Konu sahibi ben değilim ki kendim s9+ kullanıyorum. Benim orada bahsettiğim şey kullanım amacına göre honor tercih edilebilir bir cihaz ille de alınmaz diye diretmenize karşı çıktım.

Hocam evde hem s9+ hemde tab A6 2016 var günlük kullanım not alma ders çalışma gibi işlerde A6 hala da kasmadan donmadan kullanılabiliyor üstelik A6 dönemine göre bile kuvvetli işlemcisi yok. Ben olsam bende s10+ tercih ederim ama kesinlikle honor yerine alınması gerekmiyor. Honorun da avantajlı olduğu durumlar var kullanım senaryosuna göre tercih edilmesi lazım. Ben diğer arkadaşın her senaryoda S10+ alınmasını savunmasına karşı çıktım.
Bu tarz insanlar okuduğunu anlamiyor ki. Gerçi hoş okuyorlar mi o da meçhul. Kendi bildiğini dayatmaktan ileri gidemiyorlar. Her konuda ayni muhabbet... Konu sahibinin ihtiyaci ne dikkate bile almadan "bak bunun işlemcisi var ya fişek git bunu al, alacaksin!!!" kafasındalar. Ders, dizi ve film amaçlı kullanim isteyen birine imax sertifikali cok kaliteli paneli olan ve cidden performanslı amiral gemi cihaz oneriyoruz, kendi fikri agir basacak ya, bunun işlemcisi daha iyi ilerde sorun yasamamak icin bunu al diye darliyor, dedigini yapmazsan trip atiyor. Yahu adam oyun oynayacagim dememis, performans odakli olsun dememis... 8s gen 3 sence 4-5 sene sonra çöp olacak bir işlemci mi? İyice kafayi yedi millet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı