27.000 TL'ye ikinci el RTX 4070 Ti Super alınır mı?

Isınıyorlar diye biliyorum Ventus 2X kartları. Ayrıca işlemciniz (R5 5600) o ekran kartını besleyemez, şimdi fark ettim. Eğer işlemciyi yükseltmeyecekseniz almamanızı tavsiye ederim, darboğaz olur. Fiyatı iyi ama ona sözüm yok.
7500F var hocam.

Sıfır 9070 30'a varken ne 5070 ne de 4070 TiS bakmazdım ben.
Ek olarak Ventus 2X o karta gitmez, şahsen kendi kasama takmazdım Ventus 2X TiS'i.
9070 ile karşılaştırmalarına baktınız mı? Benim için RT önemli şu an arkamda 7800 XT yatıyor hiç sevemedim.

7500F var hocam.

9070 ile karşılaştırmalarına baktınız mı? Benim için RT önemli şu an arkamda 7800 XT yatıyor hiç sevemedim.

Eğer RTX ciddi anlamda önemliyse sizin için 4070 Ti Super canavar bir kart diyebilirim. Hele ki siz bunu 27'den bulabildiyseniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Pahalı derken hocam? Piyasaya hakim misiniz :D İkinci el ama garantili ve tertemiz 0 bile diyebileceğimiz şekilde. Bi piyasaya göz atıp gelin size zahmet olmazsa, teşekkürler.
Kendi fikrimi söyledim, saygı duymak zorundasınız. Piyasa beni ilgilendirmez. Bir ürün ikinci ele düştüyse fiyatı yarı yarıya düşmeli. Benim ticaret mantığım bu şekilde.

Dostum bu şişirilmiş fiyat. Balon olmuş bu fiyat. Ocak ayında bu kart 33.000 lira imiş. Şimdi 54.000, neredeyse 2 katı. Stokçuların eline geçtimi böyle oluyor maalesef.
Piyasa beni ilgilendirmez dediğiniz için böyle bir mesaj attım zaten hocam yoksa şişirilmiş olduğu konusunda hemfikiriz. Mantığınıza ve dediklerinize uyuyor 😀

Piyasa beni ilgilendirmez dediğiniz için böyle bir mesaj attım zaten hocam yoksa şişirilmiş olduğu konusunda hemfikiriz. Mantığınıza ve dediklerinize uyuyor 😀
Bizim arkadaş çok değil daha geçen sene RTX 4070'li sistem aldı 35 bin liraya. Şimdi yalnızca ikinci el kart 30.000 liraya yakın. Piyasanın dürüstlüğüne inanmıyorum. Piyasa beni ilgilendirmez derken bunu demek istemiştim. Türkiye'de piyasa değişken birşey maalesef. Yarın ne olacağını bilemiyoruz. Oraya 54.000 yazmayla o kart 54.000 lira değerinde olmuyor. Herşeyin bir ederi var. RTX 5090 da 170.000 lira etmez mesela. 30 daha koyarsın gidersin 200.000 liraya araba alırsın ikinci el.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı