Aegonide Hectopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 1.343 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #21 LiWo47 dedi: Bir Samsung sever ve kullanan kişi olarak söylüyorum S23 alırsanız 2 yıla yavaşlayacak bence IPhone'dan vazgeçmeyin. Yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kanıya nereden vardınız? Eşim iki yıldır S21U kullanıyor. Ne donma ne kasma var.
LiWo47 dedi: Bir Samsung sever ve kullanan kişi olarak söylüyorum S23 alırsanız 2 yıla yavaşlayacak bence IPhone'dan vazgeçmeyin. Yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bu kanıya nereden vardınız? Eşim iki yıldır S21U kullanıyor. Ne donma ne kasma var.
LiWo47 Decapat Katılım 29 Ocak 2023 Mesajlar 536 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #22 Aegonide dedi: Bu kanıya nereden vardınız? Eşim iki yıldır S21u kullanıyor. Ne donma ne kasma var. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam arkadaş S23 alsın en iyi seçenek o bir şey demiyorum ben.
Aegonide dedi: Bu kanıya nereden vardınız? Eşim iki yıldır S21u kullanıyor. Ne donma ne kasma var. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam arkadaş S23 alsın en iyi seçenek o bir şey demiyorum ben.