27.000 TL'ye iPhone 12 128 GB alınır mı?

Bir cahil daha gülüp geçiyorum artık sizin gibilere 😅

Cahillik ile alakası yok. Sizin gibiler yüzünden forumdaki tonla adam ısınma sorunu olan laptoplar aldı"onun özellikleri daha iyi onu alın hocam" deyip insanları ısınan laptoplara yönelttiniz her şey özellikten ibaret değil. Benim A32'nin kamera mp'si ıphone 11-12'den yüksek ama ne hikmetse iphone 11-12' daha iyi resim çekiyor. Dediğim gibi ben de bu satırları şu an Samsung'tan yaziyorum ama o paraya değmeyeceğini düşünüyorum saygılar.

Cahillik ile alakası yok. Sizin gibiler yüzünden forumdaki tonla adam ısınma sorunu olan laptoplar aldı"onun özellikleri daha iyi onu alın hocam" deyip insanları ısınan laptoplara yönelttiniz her şey özellikten ibaret değil. Benim A32'nin kamera MP'si iPhone 11-12'den yüksek ama ne hikmetse iPhone 11-12' daha iyi resim çekiyor. Dediğim gibi ben de bu satırları şu an Samsung'tan yaziyorum ama o paraya değmeyeceğini düşünüyorum saygılar.

Sıkıntılı mısın arkadaşım konumuzla ne alakası var A32'yle iPhone 12 karşılaştırıyorsun tabii ki iPhone 12 daha iyi ama burada konumuz S23 iPhone 12'den çok üstün bir cihaz.

Sıkıntılı mısın arkadaşım konumuzla ne alakası var A32'yle iPhone 12 karşılaştırıyorsun tabii ki iPhone 12 daha iyi ama burada konumuz S23 iPhone 12'den çok üstün bir cihaz.

Genelde Samsung'ların özellikleri gerek megapiksel gerekse RAM olarak IPhone'dan yüksek olur zaten. Ama ilk yavaşlayan da Samsung olur bu aşikar bir şey.Yazilimsal bir olay.

Genelde Samsung'ların özellikleri gerek megapiksel gerekse RAM olarak IPhone'dan yüksek olur zaten. Ama ilk yavaşlayan da Samsung olur bu aşikar bir şey.Yazilimsal bir olay.
Hocam durduk yere çocukca gülücük emojisi atmanıza gerek yok. Örneğin J7'ler yıllarca götürür adamı harbiden bozulmaz ama değişen adamlar yavaşlamasından bıktıği için artık değişir. Konu S serisi ama J7 mi diyeceksiniz şimdi, S serisinin yavaşlamaz olarak pazarlandığıni da biliyorum ama bana inandirici gelmiyor.

Apple ekosistemindeyseniz (Apple Watch, IPad, Macbook, Airpods vs.) alın. Eğer değilseniz Samsung S23 almanız F/P olarak çok daha iyi olacaktır.

34.500 TL civarında 13 bulunuyor. 12 de kötü bir telefon değil. Alınabilir. İş yapmayacaksan kamera da önemli değilse android kanadında S23 veya OnePlus modellerine bakabilirsin. Türkiye garantili satışları başladı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı