27.000 TL'ye XFX 6700 XT - R5 5600 sistem alınır mı?

Bütçe
27.000

mhany

Centipat
Daha fazla  
Merhabalar.

Ben burada yeniyim ve bu benim yaptığım ilk paylaşım. Yardımlarınıza ve önerilerinize açığım. Kendim biraz araştırma yaparak sistem topladım, bu sistemi aşağıya bırakacağım. Sizden istediğim eksik yada yanlış parçalar varsa öneride bulunmanız.
Parçaların çoğu Trendyol'dan sebebi ise kredi kartına peşin taksit seçeneği ile satın alacak olmam. Yoksa bende çok isterdim daha güvenilir daha iyilerini seçmeyi.

Merhaba.

Ben burada yeniyim ve bu benim yaptığım ilk paylaşım. Yardımlarınıza ve önerilerinize açığım. Kendim biraz araştırma yaparak sistem topladım, bu sistemi aşağıya bırakacağım. Sizden istediğim eksik ya da yanlış parçalar varsa öneride bulunmanız.
Parçaların çoğu Trendyol'dan sebebi ise kredi kartına peşin taksit seçeneği ile satın alacak olmam. Yoksa bende çok isterdim daha güvenilir daha iyilerini seçmeyi.

Hocam birincisi Türkiye'de yaşadığımızdan maalesef tek siteden değil Akakçe'den falan en ucuzlarına bakmamız gerek. İkincisi 6700XT 3070 ayarında bir kart. 20 bin lira falan ederi. 27 bine 4060 Ti sistem ya da daha fazla ekleyerek 4070 alabilirsiniz. 32 bine çıkabilir misiniz bilmem. 4060 Ti işinizi görür bu bütçede. 16 GB Modeli varsa onu alın ayrıca.

Bence biraz daha ekleyip 4070'li sistem alırsanız her açıdan kafanız rahat olur 👍🏻 Öbür türlü RX 6800'lü sistemi öneririm veyahut 4060Ti.

Bence biraz daha ekleyip 4070'li sistem alırsanız her açıdan kafanız rahat olur 👍🏻 Öbür türlü RX 6800'lü sistemi öneririm veyahut 4060Ti.

Sanırım atmış olduğunuz 6800

http://

Teşekkür ederim, sanırım atmış olduğunuz rx6800 sistemi idcooling 214 işlemci soğutucusu ekleyip alacağım

Sanırım atmış olduğunuz 6800.

Teşekkür ederim, sanırım atmış olduğunuz RX6800 sistemi idcooling 214 işlemci soğutucusu ekleyip alacağım.

Merak ettiğiniz bir şey olursa bizleri etiketleyip sorun hocam.

Sanırım atmış olduğunuz 6800.

Teşekkür ederim, sanırım atmış olduğunuz RX6800 sistemi idcooling 214 işlemci soğutucusu ekleyip alacağım.

Ama hocam satılan site üzerinden almanızı soğutucuyu önermem neredeyse 700TL fazla fiyat.

@3re3n tamamdır ilk defa bu tarz forum sitelerini kullanıyorum kusura bakmayın.
Emin misiniz şimdi girip tekrar baktım satılan site üzerinden alınca 800tl yazıyor. Bana da uygun gelmişti diğer sitelerde 1000tl civarı bi satış ücreti var

Dosya Ekleri

• IMG_20230807_002347.jpg
    IMG_20230807_002347.jpg
    62,9 KB · Görüntüleme: 33
@3re3n tamamdır ilk defa bu tarz forum sitelerini kullanıyorum kusura bakmayın.
Emin misiniz şimdi girip tekrar baktım satılan site üzerinden alınca 800TL yazıyor. Bana da uygun gelmişti diğer sitelerde 1000TL civarı bir satış ücreti var.

Yanlış soğutucuya bakmışım hocam pardon. Oradaki fiyat güzelmiş oradan alabilirsiniz.

hocam site güvenilir mi

Hocam ayrı ayrı toplamayın, pahalı oluyor. Bu sistemi gaming.gen gibi sitelerden çok daha ucuza alabilirsiniz. Hazır sistem olarak bakın. Hazır sistemlerde pek çok ayarlama seçeneği mevcut.

Edit: PSU'ya 8 bin lira vermek?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı