27.000 TL'ye XFX 6700 XT - R5 5600 sistem alınır mı?

Bütçe
27.000
hocam site güvenilir mi
Güvenilir.

Hocam ayrı ayrı toplamayın, pahalı oluyor. Bu sistemi gaming.gen gibi sitelerden çok daha ucuza alabilirsiniz. Hazır sistem olarak bakın. Hazır sistemlerde pek çok ayarlama seçeneği mevcut.

Edit: PSU'ya 8 bin lira vermek?

Hocam biraz okusaydınız onu almayacağını anlardınız. CLASSIS / RYZEN 5 5600 / RX 6800 / 1 TB NVME M2 SSD / 16GB 3600MHz DDR4 RGB GAMING OYUNCU BİLGİSAYARI bu sistemi özelleştirip alacak arkadaş.

Hocam ayrı ayrı toplamayın, pahalı oluyor. Bu sistemi gaming.gen gibi sitelerden çok daha ucuza alabilirsiniz. Hazır sistem olarak bakın. Hazır sistemlerde pek çok ayarlama seçeneği mevcut.

Edit: PSU'ya 8 bin lira vermek?
Arkadaşın attığı rx6800 sistemi sipariş geçtim. Ayrıca psu'yu 2900 küsura almıştım daha sonra iadesini geçtim. Öneriniz için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20230810_062825.jpg
    IMG_20230810_062825.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 22

AGI'nin hızı daha yüksek olan 1TB SSD'sini seçip, anakart ve RAM yükseltilince çok iyi olur bu sistem.

Merhaba.

Ben burada yeniyim ve bu benim yaptığım ilk paylaşım. Yardımlarınıza ve önerilerinize açığım. Kendim biraz araştırma yaparak sistem topladım, bu sistemi aşağıya bırakacağım. Sizden istediğim eksik ya da yanlış parçalar varsa öneride bulunmanız.
Parçaların çoğu Trendyol'dan sebebi ise kredi kartına peşin taksit seçeneği ile satın alacak olmam. Yoksa bende çok isterdim daha güvenilir daha iyilerini seçmeyi.

Ekran kartını iade edebilirseniz üstüne az daha koyup şunu alın Sapphire RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 6700XT'nin soğutma bloğu çok ince bir de SWFT XFX'in alt modellerinden birtanesi, 6800 hem çok daha güçlü, hem VRAM'i daha fazla hem de soğutma bloğu daha kalın.

AGI'nin hızı daha yüksek olan 1TB SSD'sini seçip, anakart ve RAM yükseltilince çok iyi olur bu sistem.

Ekran kartını iade edebilirseniz üstüne az daha koyup şunu alın Sapphire RX 6800 Gaming 11305-02-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 6700XT'nin soğutma bloğu çok ince bir de SWFT XFX'in alt modellerinden birtanesi, 6800 hem çok daha güçlü, hem VRAM'i daha fazla hem de soğutma bloğu daha kalın.
üstteki sistemi sipariş geçtim. Sistemin kendisinde bulunan ram'i ve ssdiyi kullanmayacağım zaten. Elimde aşağıdaki parçalar var onları kullanacağım o sisteme. Sadece warcry kasa hoşuma gitmedi onu da savagis4x ile değiştirdim.

hem o bahsettiğiniz ekran kartı ile gelecek sistem rx6800 ile yani. Sistemde rx6700 xt yok ki :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı