27-28 bin TL sistem önerisi

Teşekkürler hocam, ben fazla anlamıyorum direk özelleştirmede bulunan "DeepCool LE500-MARRS LED 240mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu" alıp takılı gelse sizin dediğiniz ile arasında fark olur mu? Anakartı ve işlemciyi ve RAM'leri 32 GB yapalım mı? 4060 mı yoksa RX 7700 XT daha mı iyi olur? Site üzerinde başka özelleştirme öneriniz var mı?
hocam sıvı soğutmam olsun ışıklı olsun diyorsanız alabilirsiniz. Ama benim dediğim soğutucu çok daha güçlü. ama yinede sizin işlemciniz için deepcool le500 de yeterli olur.
anakartla çok bir şey yapmayacaksanız yükseltmeye gerek yok ihitiyacınıza göre seçin onu.
ramler 32 olursa güzel olurç

Hocam sıvı soğutmam olsun ışıklı olsun diyorsanız alabilirsiniz. Ama benim dediğim soğutucu çok daha güçlü. Ama yine de sizin işlemciniz için DeepCool LE500 de yeterli olur.
Anakartla çok bir şey yapmayacaksanız yükseltmeye gerek yok ihitiyacınıza göre seçin onu.
RAM'ler 32 olursa güzel olurç

Ben sonra alayım şunu değiştireyim bunu yükselteyim yapamam. Bilgim yok ve nasıl geldiyse öyle gitsin istiyorum. Şu an RAM'dan başka özelleştirme yok diyorsunuz. İşlemci için yükseltme yapayım mı?

1736530663906.png

Hocam @WhosteR kasa ve 650W yeter mi bu sisteme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı