bende gigabyte inceledim dün güzel duruyor.Odyssey serisi sorunludur, önermem. 4K bir TV'niz var zaten o TV'de yüksek grafikli oyunlar veya çözünürlüğün önemli olduğu oyunlar oynarsınız. 2K olan birkaç monitör önereceğim.
Stokta 1 adet kalmış:
Samsung Space SR75 LS27R750QEMXUF 27" 4ms QHD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung Space SR75 LS27R750QEMXUF 27" 4ms QHD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG32VQ 31.5" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG32VQ 31.5" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
hocam bu nasıl sizce ?Odyssey serisi sorunludur, önermem. 4K bir TV'niz var zaten o TV'de yüksek grafikli oyunlar veya çözünürlüğün önemli olduğu oyunlar oynarsınız. 2K olan birkaç monitör önereceğim.
Stokta 1 adet kalmış:
Samsung Space SR75 LS27R750QEMXUF 27" 4ms QHD LED Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Samsung Space SR75 LS27R750QEMXUF 27" 4ms QHD LED Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G32QC 32" 1ms QHD Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 10.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG32VQ 31.5" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus TUF Gaming VG32VQ 31.5" 1ms Freesync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İyi duruyor, bir sorunu da yok. Burada 300 TL daha uygun:hocam bu nasıl sizce ?
İyi duruyor, bir sorunu da yok. Burada 300 TL daha uygun:
LG UltraGear 27GN880-B 27" 1ms 144Hz G-Sync/FreeSync Premium Ergo Nano IPS QHD Gaming Monitör - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sırf ROG ve 26 Hz için açıkçası 3000 TL daha vermezdim. 4K istiyorsanız bu modeli alın:
hocam son sordum ve kaçtımen cok kafama bu yattı yada eski 27gn950b alayım diyorum sen ne dersin