27-32" 2K veya 4K monitör önerisi

meteyucel

Hectopat
Herkese selamlar arkadaşlar. RTX 3090 ve i9-10850K sistemim var. LG 27GN950B monitörüm vardı, geçen hafta arıza yaptı ve iade ettim. LG OLED55GX6LA TV aldım 4K 120 Hz G-SYNC desteği var fakat rekabetçi oyunlarda oynaması cok zor (Genelde PUBG ve CS:GO oynuyorum.). O yüzden monitör de almak istiyorum. 2K ve 4K - 27-32" arasında aldım. Butce sıkıntım yok. Samsung Odyssey G7 32 baktım ama problem yaşayanlar var gibi. Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
2K 27inç:

4K önerisi için bir bütçe aralığı söylemeniz lazım.

Odyssey serisi sorunludur, önermem. 4K bir TV'niz var zaten o TV'de yüksek grafikli oyunlar veya çözünürlüğün önemli olduğu oyunlar oynarsınız. 2K olan birkaç monitör önereceğim.

Stokta 1 adet kalmış:

Odyssey serisi sorunludur, önermem. 4K bir TV'niz var zaten o TV'de yüksek grafikli oyunlar veya çözünürlüğün önemli olduğu oyunlar oynarsınız. 2K olan birkaç monitör önereceğim.

Stokta 1 adet kalmış:

bende gigabyte inceledim dün güzel duruyor.

4K bilmiyorum da ben 2K için Excalibur 27 inç kullanıyorum. QUAD HD olarak geçiyor: 2560x1440 çözünürlükte. Uyguna almıştım istersen bakarsın.

Stokta 1 adet kalmış:

hocam bu nasıl sizce ?

İyi duruyor, bir sorunu da yok. Burada 300 TL daha uygun:

hocam son sordum ve kaçtım :D en cok kafama bu yattı yada eski 27gn950b alayım diyorum sen ne dersin :D

Sırf ROG ve 26 Hz için açıkçası 3000 TL daha vermezdim. 4K istiyorsanız bu modeli alın:

2K istiyorsanız bunu veya Gigabyte olanı:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı