27' 4K 240Hz OLED vs 27' 2K 360Hz OLED

Uurlauur

Kilopat
Selamlar, İyi akşamlar! Bir ara OLED monitör almaya karar vermiştim ve forumda fikir almak için konu açmıştım ama bazı sebeplerden ötürü alamamıştım. Hazır kasım indirimleri gelmişken almaya niyetlendim ama Alienware AW2725DF ile Alienware AW2725Q arasında kaldım. Sistemi genelde post tasarlamak ya da video edit için kullanıyorum tabii oyun da oynamıyor değilim. Çoğunlukla CS oynuyorum arada hikayeli oyunlarda takılıyorum diyebilirim. Bu arada ekran kartım Gigabyte Vision OC 3080 Ti, işlemcim R5 5600X. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Post tasarlamak, video edit için 34 UW OLED öneriyorum. Bütçeniz bunlara yetiyorsa 27 alıp video edit yapmak yerine 34 2k veya 32 4k bakabilirsiniz.

Eğer ileride sistem yükseltmesi yapmayı düşünmüyorsan 2K al düşünüyorsan 4K al hocam.

Eğer ileride sistem yükseltmesi yapmayı düşünmüyorsan 2K al düşünüyorsan 4K al hocam.
6000 serisi çıkınca tümden sistemi yükseltmeyi düşünüyorum hocam, teşekkürler öneriniz için.

Post tasarlamak, video edit için 34 UW OLED öneriyorum. Bütçeniz bunlara yetiyorsa 27 alıp video edit yapmak yerine 34 2k veya 32 4k bakabilirsiniz.
40K kadar bütçem var, öneriniz varsa link atar mısınız

6000 serisi çıkınca tümden sistemi yükseltmeyi düşünüyorum hocam, teşekkürler öneriniz için.

40K kadar bütçem var, öneriniz varsa link atar mısınız
başka sitelerden de bakabilirsiniz ben önüme gelen ilk linki attım. Önceki çok bilinen uw Alienware ürünü ama 240hz olarak değiştirildi.

başka sitelerden de bakabilirsiniz ben önüme gelen ilk linki attım. Önceki çok bilinen uw Alienware ürünü ama 240hz olarak değiştirildi.
Anladım hocam teşekkürler, araştırmasını yapıp duruma göre karar vereyim buna

@bluerr üstad sana en iyi öneriyi yapar.
Beklemedeyim, şuan öneriye aşırı ihtiyacım var 😅

Anladım hocam teşekkürler, araştırmasını yapıp duruma göre karar vereyim buna

Beklemedeyim, şuan öneriye aşırı ihtiyacım var 😅
Bununla CS atmak sıkıntı olabilir onun için 21:9 monitör CS oynanış gibi bişey yazıp bakın derim. Ben oynamadığım için sorun olmuyor. 32 inç 4k modeller de var ama 165hz olan sözde daha uygun modeller satılıyor. 32 inç 4k 240 modeller 42 civarında, anca indirime girerse 37-38 bandına alınabilir.

Ekledim listeye hocam teşekkür ediyorum.

Bununla CS atmak sıkıntı olabilir onun için 21:9 monitör CS oynanış gibi bişey yazıp bakın derim. Ben oynamadığım için sorun olmuyor. 32 inç 4k modeller de var ama 165hz olan sözde daha uygun modeller satılıyor. 32 inç 4k 240 modeller 42 civarında, anca indirime girerse 37-38 bandına alınabilir.
Daha önce deneyimleme imkanım olmuştu ve problem olmamıştı. Bu tarz minör problemler çözülür benim tek derdim başımı ağrıtmayacak güzel bir monitör alabilmek

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00