Bütçe? Ayrıca ne tarz bir bisiklet istiyorsunuz?
Hocam sizin için sorun değilse oturduğunuz il ilçeyi öğrenebilir miyim?
Benim yerime 2.el ilanlarına baktığınız için teşekkür ederim. Yakın bir zamanda bayiye gidebilirsem buraya atarım. Şimdilik internetten önerebileceğiniz bir bisiklet var mı? Belki bayide direk onu bulabilirim.Yaşadığınız bölgedeki ilanlara baktım ancak ilanlar gerçekten gülünç durumda. Bir de ilçe söylememenize rağmen 4 sayfalık bir liste çıkıyor. 2. el ilanlardan bir bisiklet bulmaya çalıştım ancak maalesef ki bulamadım. İsterseniz bir bisiklet bayisine gidin ve bütçenizi söyleyin adamın önerdiği bisikleti ve özelliklerini buraya yazın ve fotoğrafını atın. Bende bu fiyat için değer mi değmez mi söyleyebileyim
Maalesef internetten doğru düzgün bir bisiklet bulmak benim için bir çile. Çünkü internetteki gördüğüm ilanlar sizin bütçeniz adına çok yok. Yani ya 3 4K'lık var ya da 20 30 klık var. Bu sebepten dolayı işde zorlaşıyor. Filtreyle bile bakatığımda tatmin edici sonuçlar alamıyorum. Ancak size önerim dağ bisikleti almanız. Öyle aman amanda sadece taş çakıl çamur yol için üretilmiş olmasın dağ bisikletlerini şehir içi yollarda da toprak yollarda da kullanabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.