27" 60Hz/75Hz monitör Seçimi

Siz hangisini tercih ederdiniz?

• AOC 27" 75Hz

• Samsung 27" 75Hz

• AOC 27" 60Hz

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.

pworf

Hectopat
Yer
İstanbul, Çanakkale, Ordu
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
İyi günler, masaüstü bilgisayarımdaki monitör iyice eskimesi, kare olması ve renkleri çok soluk göstermesi nedeniyle yeni bir monitör bakıyorum. AOC ve Samsung marka 3 model arasında kalmış bulundum. Kullanımım genel olarak İnternet üzerinde dolaşma ve arada sırada LoL vs CS:GO üzerine olacak. Modeller:
AOC 27" 75Hz
Samsung 27" 75Hz
AOC 27" 60Hz
Fiyatlar hemen hemen birbirlerine yakın. Samsung gözüme daha bir hoş geldi ama standının arkaya doğru uzantısı epey büyük gibi duruyor. Gözüme ne kadar uzak olursa o kadar iyi olur benim için.
Not: Ekran kartım HD5870, bu FreeSync olayıyla ilgili herhangi bir bilgim yok.

Samsung 27" 72Hz FreeSync monitör kullanıyorum. Ben gayet memnunum. Ama ekran kartınız eski olduğundan FreeSync monitöre ihtiyacınız yok. Zaten o ekran kartına böyle bir monitör almaya da gerek yok bence... Ekran kartınızı geliştirip bunları alın, ya da düşük segment monitörler tercih edin.

Samsung 27" 72Hz FreeSync monitör kullanıyorum. Ben gayet memnunum. Ama ekran kartınız eski olduğundan FreeSync monitöre ihtiyacınız yok. Zaten o ekran kartına böyle bir monitör almaya da gerek yok bence... Ekran kartınızı geliştirip bunları alın, ya da düşük segment monitörler tercih edin.
Genel olarak oyun oynamadığım için FreeSync özelliğinin benim için gerekli olduğunu düşünmüyorum. 27" kategorisinde oldukları için bunları uygun gördüm fakat hangisini seçeceğimi bilemiyorum. Önceliğim ekran boyutuydu yani.
İlla da bu 3 monitör arasında ise Samsung tavsiye ederim.
Bu fiyat ve boyut skalasında başka bir öneriniz var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı