27 bin TL bütçe ile Acer laptop alınır mı?

Bütçe
27000
Şimdi o sizin attığınız modelin 16GB 512 SDD yerine 1TB SSD olanını araştırıyorum fiyat farkına değer bir aralık bulabilirsem buradan paylaşırım .

@Hydra3 Hocam bişey soracağım ürün numarasını verebilirmisiniz ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop(Acer Türkiye Garanti) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu ürünü aldıysanız

İlk modelin alınmama sebebini yazdığım bu konudan görebilirsiniz, zayıf bi' model.

Victus 15 yani 3. modeli de eleyin, 75W ve gene zayıf olan bi' model soğutma açısından. 2. modele karşı alınabilir olma sebebi de daha ucuz olması ve daha performanslı işlemci bulundurması fakat o model ile aralarında pek fark yok ve Victus daha iyi pil ömrü sunuyor.

Hocam ACER Nitro5 Intel Core i5-12500H 16GB 512GB SSD 6GB RTX4050 DOS 15.6" Gaming Laptop(Acer Türkiye Garanti) Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu modelin ürün numarasını bulabildiyseniz atar mısınız?

ürün numarası derken tam anlamadım pttavm ve trendyolda gözüküyor şu anda sipariş geçmedim daha indirim kodu veya farklı indirimli yerde var mıdır diye araştırıyorum

@Hydra3

nh.Qgxey.002 bunun gibi hocam.​

@Hüseyin44444 yok hocam 30 bin liralık modele atıyor buna girince neyse arkadaş söyler gelince.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı