27 bin TL bütçe ile sistem toplama

1660'lı sistem daha iyi ama depolama 256 GB sıkıntı, onun dışında fiyat çok ucuz diyemem ama pahalı da değil. Sağ olsun satıcı adamakıllı bilgi vermemiş, ne markalar belli ne modeller, anakart modelini bile yazmamış.

Giriş seviye anakart, 512 GB gen3 SSD üstüne kalitesiz PSU kullanan 9060 + 5700 hazır sistemler bile 31-32 bin. Tabii ki sıfır almak aslında iyidir ama bütçe düşük olunca ikinci el de mantıklı seçenekler çıkabiliyor.

Hocam şimdi merak edersiniz 27 k yazıp 15 klık sistem atma sebebi mi monitor klavye mouse gamepad falan ekleyennce o civarlara gelecek normal sistemde yani 18 bin TL civarı bir sistem bakıyorum.

Son düzenleme:
Hocam şöyle bir sistem topladım tam benim fiyatıma göre nasıl iyi miOyun Sistemi Toplama, Oyuna Göre Sistem Toplama | incehesap
Hocam tamam sıfır ama fiyatını cidden haketmiyor. DDR4 1X8 GB ram 5300 TL diyor. Bu fiyatta Ryzen 5 5500 bulunması bile kötü. James Donkey güç kaynağı iyi değil diye biliyorum. RTX 5050 sıfırı bile 13500 TL RTX 3050 için 10.300 TL yazıyor.
Bana hiç mantıklı gelmedi bu sistem, benim önerdiğim 2.el sistemin performansına yaklaşamaz bile.
Belki bazı parçaları 2.el bazılarını sıfır seçmeniz daha iyi olur.

Hocam tamam sıfır ama fiyatını cidden hak etmiyor. DDR4 1x8 GB RAM 5300 TL diyor. Bu fiyatta Ryzen 5 5500 bulunması bile kötü. James Donkey güç kaynağı iyi değil diye biliyorum. RTX 5050 sıfırı bile 13500 TL RTX 3050 için 10.300 TL yazıyor.
Bana hiç mantıklı gelmedi bu sistem, benim önerdiğim 2.el sistemin performansına yaklaşamaz bile.
Belki bazı parçaları 2.el bazılarını sıfır seçmeniz daha iyi olur.

SSD 256 GB olması yetersiz gelebilir. Fiyat ortalama, iyi bi pazarlıkla alınabilir. 1080p çözünürlükte orta-üst seviye oyunlarda akıcı oynatır. AAA veya optimizasyon sıkıntısı olan oyunlarda grafikleri düşürmek gerekebilir.
Oyunlardaki FPS değerleri sizin için yeterliyse alınabilir. (güncel oyunlarda ortalama 60-80 FPS)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1660'lı sistem daha iyi ama depolama 256 GB sıkıntı, onun dışında fiyat çok ucuz diyemem ama pahalı da değil. Sağ olsun satıcı adamakıllı bilgi vermemiş, ne markalar belli ne modeller, anakart modelini bile yazmamış.

Giriş seviye anakart, 512 GB gen3 SSD üstüne kalitesiz PSU kullanan 9060 + 5700 hazır sistemler bile 31-32 bin. Tabii ki sıfır almak aslında iyidir ama bütçe düşük olunca ikinci el de mantıklı seçenekler çıkabiliyor.

Arkadaş ikinci el istemem dediği için önerdim. Var 30 bine.

SSD 256 GB olması yetersiz gelebilir. Fiyat ortalama, iyi bir pazarlıkla alınabilir. 1080p çözünürlükte orta-üst seviye oyunlarda akıcı oynatır. AAA veya optimizasyon sıkıntısı olan oyunlarda grafikleri düşürmek gerekebilir.
Oyunlardaki FPS değerleri sizin için yeterliyse alınabilir. (güncel oyunlarda ortalama 60-80 FPS)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir şey sorabilir miyim adama sordum RX 5600 Sapphire'e markaymış Sapphire'e araştırdım çok ucuz soğutması falan mı kötü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı