27 bin TL sistem toplama

Bütçe
27000

maethril

Decapat
Daha fazla  
Maksimum 27k bütçem var. Intel ve NVIDIA bir sistem istiyorum. Ekran kartı üreten firma ASUS, MSI, Gigabyte arasından olursa daha iyi olur. OC yapmayı düşünmüyorum. Yardımcı olur musunuz?
Not: Hazır sistem olmasın.

Yerinizde olsam bunu alıp geçerim.

Evet iyi fiyat ama bu hazır sistemlerden bazılarına 2.el parça takılıyor diye söylentiler var ne kadar gerçek bilemem ama beni soğutuyor bu durum bu yüzden toplama istiyorum.

Evet bu hazır sistem satan yerler arasında en güvenilir bana da o site geliyor fakat ayrı ayrı aldığında 35k tutacak şeyi 25k ya nasıl alıyorsun ki bana bu saçma geliyor ne kadar sponsorda olsa 10k büyük fark.

Hocam ona bir şey diyemem fakat dediğim gibi güvenilir. Dilediğiniz gibi alabilirsiniz. Bütçenize göre en temiz ve iyisi bu sanırım.

Evet bu hazır sistem satan yerler arasında en güvenilir bana da o site geliyor fakat ayrı ayrı aldığında 35k tutacak şeyi 25k ya nasıl alıyorsun ki bana bu saçma geliyor ne kadar sponsorda olsa 10k büyük fark.
Hocam azcık kârından kısıyor ve bazı ürünlerin paketi olmuyor. Mesela Cpu ve Ram bunları toplu aldıklarını söylüyorlar o yüzden ucuz oluyuyor ama kutusu olmuyor ne yazık ki. 2021 Haziranda hazır sistem almıştım Gaminggen den. Ama belli olmaz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı