Yerinizde olsam bunu alıp geçerim.
![]()
NOVA-3070Ti / INTEL i5-12400F / ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3070 Ti V2 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
NOVA-3070Ti oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070Ti ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Evet iyi fiyat ama bu hazır sistemlerden bazılarına 2.el parça takılıyor diye söylentiler var ne kadar gerçek bilemem ama beni soğutuyor bu durum bu yüzden toplama istiyorum.
Alakası yok hocam. Gaming.gen.tr güvenilir. Birçok yere sponsor zaten.
Evet bu hazır sistem satan yerler arasında en güvenilir bana da o site geliyor fakat ayrı ayrı aldığında 35k tutacak şeyi 25k ya nasıl alıyorsun ki bana bu saçma geliyor ne kadar sponsorda olsa 10k büyük fark.
Hocam azcık kârından kısıyor ve bazı ürünlerin paketi olmuyor. Mesela Cpu ve Ram bunları toplu aldıklarını söylüyorlar o yüzden ucuz oluyuyor ama kutusu olmuyor ne yazık ki. 2021 Haziranda hazır sistem almıştım Gaminggen den. Ama belli olmazEvet bu hazır sistem satan yerler arasında en güvenilir bana da o site geliyor fakat ayrı ayrı aldığında 35k tutacak şeyi 25k ya nasıl alıyorsun ki bana bu saçma geliyor ne kadar sponsorda olsa 10k büyük fark.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.