27 bin TL sistem vs PS5

Aslında PS5 oyunları daha pahalı değil mi? Hele Steam'in dolara geçişinden sonra. Bir de adamakıllı fiyatlara oyun alınacak tek yer Epic Games o da dolara geçerse PS5 almadığım için çok pişman olurum.
PC'de bir sürü oyun satıcı firması var ama ps5'te yok diye biliyorum o yüzden kimi yer indirime girebiliyor.

İleriye dönük düşününce bence PC daha mantıklı PS5'te sadece belli oyunları oynayabilecekken PC'de günlük işler ve başka türlü oyunlar vs oynayabilirsiniz diye düşünüyorum. Karar sizin, şimdiden hangisini alırsanız hayırlı olsun. :)

Valorant, CS girmiyorsan ve özel oyun seviyorsan PS5, üstelik oyunları daha ucuz. Geçen gün 87TL'ye GTA 5 vardı. PS5'te PS4 oyunlarını oynayabiliyorsunuz. PS4 oynunları da ucuz. :)

Özel oyun severim ama Steam kütüphanem de fena bir kütüphane değil gerçi bir önemi yok PS Store için de kurabilirim o sorun değil ama tüm çevrem Valorant oynuyor ben de seviyorum ama bu sebeple 10k verilir mi bilmem. Bana kalsa gider PC alırım ama PC isterken gowr, msm2, GTA6, düşündürüyor PS5 isterken Valorant, Türkçe yama olmaması düşündürüyor.

Özel oyun severim ama Steam kütüphanem de fena bir kütüphane değil gerçi bir önemi yok PS Store için de kurabilirim o sorun değil ama tüm çevrem Valorant oynuyor ben de seviyorum ama bu sebeple 10k verilir mi bilmem. Bana kalsa gider PC alırım ama PC isterken gowr, msm2, GTA6, düşündürüyor PS5 isterken Valorant, Türkçe yama olmaması düşündürüyor.
Yerinde olsam PS5'e yönelirim.

PC'ye konsol bağlayabilirsin ama PS 5'te rekabetçi oynayamazsın. Yine de sana kalmış bir şey.

Yanlış anlamayın lütfen ancak neden?
Kendi fikri öyle çünkü bana sorsan bende pc seçerim çünkü ben rekabetçi oyunları ve hikayeli oyunları aynı anda oynayan biriyim ayrıca film de izlediğim için bana daha mantıklı gelir.

Bu sistemi 1 TB SSD+Ryzen 5 5600 şeklinde alabilirim üstüne 75 Hz monitör+ID-Cooling 214XT eklersem 27k tutuyor. Ancak yurt dışından PS5 de getirtebilirim o da 17-18k tutuyor. Sizce hangisi?

Hangı oyunları oynayacagına baglı hocam PS 5 de olan oyunları oynayacaksan PC yerıne PS 5 al hem kullanımı rahat olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı