theumtkyd
Hectopat
Ajan seçme ekranında demek istedi heralde neden linçliyorsunuzRyzen 5600 1050 ti bile 350-500 arası FPS alıyor.
Ajan seçme ekranında demek istedi heralde neden linçliyorsunuzRyzen 5600 1050 ti bile 350-500 arası FPS alıyor.
Hocam niye illa onları istiyorsunuz? Attığım sistemdeki ekran kartı ikisinden de güçlü.Hocam asus rog 6750 xt ile ayni sistemi kurabilirmiyim kursam kaç fps alirim
6750 xt ile 6800 arasindakı 3500 tl ye değermi
yani o ekran kartı daha yüksek fps verir degilmi oyun frekansı amd lerden dusuk amaHocam niye illa onları istiyorsunuz? Attığım sistemdeki ekran kartı ikisinden de güçlü.
Hocam 3080 ikisinden de daha iyi oyun performansı verir.yani o ekran kartı daha yüksek fps verir degilmi oyun frekansı amd lerden dusuk ama
O sistemdeki islemciyi 5600x e yukseltsem cok onemli bir fps artisi olmaz diye tahmin ediyorum ne kadar bir artis olurHocam 3080 ikisinden de daha iyi oyun performansı verir.
Hem CPU hem de GPU'da, frekans hiçbir şey ifade etmez.yani o ekran kartı daha yüksek fps verir degilmi oyun frekansı amd lerden dusuk ama
Olmaz. 5600x yapmayın.O sistemdeki islemciyi 5600x e yukseltsem cok onemli bir fps artisi olmaz diye tahmin ediyorum ne kadar bir artis olur
Hocam tek tek toplamayın. Nvidia kartlar tek tek toplanınca çok pahalı oluyor. Attığım sistemi alın geçin.Birde 3080 ti yada 3080nin rog strix serisi ne kadar daha pahalidir
Hazır sistem olarak alacağınız için öyle bir şansınız yok malesef. Ayrıca baya fiyat yükseltiyor diye biliyorum.Birde 3080 ti yada 3080nin rog strix serisi ne kadar daha pahalidir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.