27 bin TL'yi aşmayacak şekilde tablet önerisi

EgemenHeart

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar üniversitede hukuk bölümü için tablet almayı düşünüyorum ama laptop mu tablet mi daha yararlı olur bilemiyorum bu konu hakkında görüşleriniz neler hangisi daha yararlı olur tablet veya laptop önerileriniz neler (laptop yerine tablete daha yakınım)

Arkadaşlar üniversitede hukuk bölümü için tablet almayı düşünüyorum ama laptop mu tablet mi daha yararlı olur bilemiyorum bu konu hakkında görüşleriniz neler hangisi daha yararlı olur tablet veya laptop önerileriniz neler (laptop yerine tablete daha yakınım)
Tablet o bölümde daha mantıklı. Benim önerim o paranin tamamina IPad almaktansa. Tab S9 + Klavye kılıfı almak. Hem laptop hem tablet olur. Ekrani daha iyi zaten. Dex modu da var.

128GB fakat IPad aksine hafizasini sonradan arttirma sansiniz var.

Paranin tamamina mi?
Sorun nedir? IPad savunmaya mi geldiniz? Bana Islemcisi disinda 1 artisini söyleyin S9 karşısında? Adam 3D modelleme yapmayacak islemci onemsiz. 8Gen2 de gayet güçlü zaten.

128 GB fakat iPad aksine hafizasini sonradan arttirma sansiniz var.

Sorun nedir? iPad savunmaya mi geldiniz? Bana ıslemcisi disinda 1 artisini söyleyin S9 karşısında? Adam 3D modelleme yapmayacak islemci onemsiz. 8gen2 de gayet güçlü zaten.

Yok hocam sadece Samsung sevdaniz gozlerimi yasartti eminim S9 her konuda daha iyidir.

Bol bol yazı okuyacağın için işlemci ve klavyede değil de ekranın kalitesine göre almanı öneririm çünkü gözünü yormayan bir model alman gerekli ek olarak ekrana sadece karşıdan bakmazsın sıkıldığın veya yorulduğun zaman bazen ekranın üstünden bakarsın ama tam düz zemin değil de böyle hafif eğimli 130 derece açı gibi olabilir o şekilde bakabileceğin bir kılıfı da olursa iyi olurdu, 180 derece açılan laptoplarda bunu yapabilirsin ama taşıması zor tabii. Tablet piyasasını bilmiyorum ancak alırken buna dikkat edebilirsin bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı