27 Eylül CS2 gelişmesi

Eğer ABD yerel saatine göre çıkartırlarsa yarın sabah çıkabilir.

Kendileriyle kimse rekabet etmiyordu zaten. Dandik Valorant mı? Veya R6 falan mı? Paraya ihtiyaçları olduğunu zannetmiyorum, klasik 750-800K bandında dolaşıyordu. Pazardan ekmeğini çıkartıyordu bir yandan. Hype aldı ve daha cok islerine yaradi. Bir seye gec kalmadiklarini aktif oyuncu sayisi ve guncellemeyi bekleyen insanlardan gorebiliyorsunuz.

Şu an bir turnuva düzenleniyor, onun bitmesini bekliyorlarmış.
Çok büyük ihtimalle bu yüzden. Hatta direkt olarak bu yüzden.

Devam eden turnuvadan veya aktif olarak rekabetçi ya da yoldaş maçı olanların bitmesini bekliyorlar sanırsam.
Sıradan oyuncuları engelleyemezler. Turnuva bitince sunucuları kapatıp geçişi gerçekleştirecek bence.

Sankı okullarda kar tatil haberini bekliyormuşuz gibi toplandık CS2 haberi bekliyoruz.

Haklısınız her şeye tamamım fakat bir online FPS oyununa adam akıllı 3-4 senedir güncelleme gelmemesi hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Bu arada diğer oyunlara "dandik" sıfatını kullanmazsak güzel olur. Her oyun oyuncularına göre güzel.

Mevzu güncelleme değil, mevzu ölümsüzlük. Ölmeyen bir dizayn ve denge.

Bence gerek bile yoktu fakat güzel detay source 2.

Yahu bu meret ne çıkmaz şeymiş. Ben bile pek CS oynamasam da beklentiye girdim. Rockstar oyun çıkarırken bu kadar süründürmüyor. Bunlar bir güncellemeyi yapamadılar. Pazarın batsın Valve!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…