27 Eylül CS2 gelişmesi

5,7 GB ek güncelleme gelmiş, şimdi test edebileceğim. Deneyimden sonra buraya tenkit minvalinde bir yazı bırakırım.
Kaç GB arttı boyutu.

CS2 tamamen bir çöp.

- Rainbow Six Siege edasında kasıntı bir şeye dönüşmüş.
- Valorant tipi satın alım, raunt sayısı ve gerçekçilikten gittikçe uzaklaşan grafikler? (neden Valorant oynamayayım sorusunun herhangi bir yanıtını bırakmamışlar)
- Bir dünya eften püften meseleler, optimizasyonlardaki giderilmemiş problemler, rezalet bir ses mekaniği... bir de bunu övüyorlardı. Mid to B smoke'u geldi sandım, smoke meğer B kapıda patlamış. Bir başka vukuatta adam yanıma kadar yaklaşmış, asla duyamıyorum. Kullandığım silahta ateş ederken korkunç gerçek-dışı bir ses vs. vs.

Yazmaya başladım ama gerçekten çok üşendim. O kadar kötü ki, nereden başlayacağımı bilemedim ben. Oyun çöp. Oyunun, CSGO'dan bir tek artısını görebildim, o da Deagle kullanımı. CS2, Deagle kullandığında, elindekinin hissiyatını çok iyi becermiş. Zaten başka da hiçbir şeyi becerememişler. Çok başarısız.

CS:GO duruyor olsaydı ve bu farklı bir oyun olarak piyasaya sürülmüş olsaydı, o zaman anlaşılırdı bu oyunun nasıl bir facia olduğu. CS2'de oyuncu bulamazlardı. Beğenenleriniz var mı bu ucubeyi? Çıkıp neleri artı olarak sunabilirler gerçekten dinlemek isterim, ben o artıları keşfedememişim demektir.

Son düzenleme:
CS:GO'nun 2013'teki demosunu oynuyorum şu an ve o kadar zevk veriyor ki size anlatamam o sadelik o Inferno'daki 2.balkon vb her şey mükemmel abartı abartı şeyler yok CS 2 hiçbir zaman ama hiçbir zaman GO kadar sarmayacak betayla vb alakası yok oyunun betası bitti zaten oyunun direkt kendisi kötü hasar yiyinceki efekt sesleri vb sprey patternler LEŞ.

Genel itibarıyla yorumları okudum. Ağırlıklı olarak olumsuz görüşler hakim. Arkadaşlara canı gönülden katılmakla birlikte az bile söylediklerini düşünüyorum. Şu anki durumu rezalet oyunun. Valve şunun farkına varması gerekiyor. Kimse yüksek görsellik ve detaylı efekt peşinde değil bu oyunda. Öyle olsa 20 yıllık Half-Life'ları, CS 1.5 ya da 1.6'ları halen oynayanlar olmazdı. Aslında Valve'de biliyor bunu ama sırf yeni bir hype yeni bir ürün satış dalgası ve yeni bir gelir kazanma amaçlı çıkmış yola.

İki gündür eksiksiz bu oyunu oynayıp alışmaya çalışıyorum. Bir parça alıştığım bile söylenebilir. Ama neden? Neden ben iyi bir aimle CS:GO'da uhrevi işler çıkarıyorken, şimdi potansiyel kaybına maruz kalıyorum? Oyunun movementi neden yavaşladı? Tickrate muhabbeti kaldırılacaktı, halen 64 tick oynadığımız hakkında çeşitli söylentiler mevcut. Zaten tick anlamında ben doğaüstü bir fark da göremiyorum. Bir fark var, ama o oyunun grafiklerinden kaynaklı olabilir. Oyunda bir şeyler değişmiş, ama hiçbiri olumlu yönde değil. Olumlu yönde değiştiğini belirtebileceğim tek şey, vuruş hissiyatı olabilir. Birine HS attığınızda, oyunun size geri dönüşü tatmin edici. Ama bu oyun bundan ibaret değil ki? Yapacağınız şey, CS:GO'yu derdest edip rafa kaldırmak değildi; CS:GO ile devam edilmeli ve öncelikle hileci itlerin kökünü kurutmaktı. İlk adım bu olmalıydı. Sonrasında, tickrate 128'e çekilecekti. Yani oyun, FACEIT olacaktı (oranın da Anticheat'i daha kuvvetli ve 128 tickdir). Başka hiçbir şeye dokunmasanız çok okaydik biz buna. Yok smoke doğal bir biçimde yayılıormuş da, içinden mermi geçince çeşitli aksiyonlar alıyormuş da bilmem ne… boş işler. Bir kere OneWay bir taktikti, yok etmiş oldunuz smoke taktiklerini. “E daha gerçekçi?” Evet, biz CS:GO'yu Valorant'tan daha "gerçekçi" diye tercih ediyoruz; ancak 10 yıldır alıştığımız çeşit çeşit taktikler vardı. Bize o eski gerçekçilik yeterince "gerçekçi" geliyordu. Dahasını oynamak istesem, açar CoD oynarım, MoH oynarım, BF oynarım… CS:GO'yu bu oyunlardan ayıran şey, her şeyden önce hızlı olmasaydı; dolayısıyla daha fazla reflekse dayalı olmasıydı. E bu oyun şimdi hızlı mıdır? Oyunun arayüzü bile çamura dönmüş. Karakterimin altına avatarımı, nickimi yapıştırmışlar, karakterle beraber resim hareket ediyor… vay mq. Bu aklınıza nasıl da geldi? Çok büyük bir yenilik len bu. PUBG Mobile de bile var şu dandik arayüz. İçler acısı. Bir de her oyun başlangıcında ve devre aralarında karakterlerin duruşlarını resmetmeleri yok mu? "Ajan alın la işte, onu koyalım bu ekrana" demenin bu kadar ucuz yolu. Oyunda ayaklarımızı da görebiliyoruz. Bu da bir başka "gerçekçilik" işte. Keşke bu kadar gerçekçiliğe kurban gitmişken siz, bari kendi ayaklarımıza ateş edebilmeyi de mümkün kılsaydınız. Baktım takımım boktan, her el kendi topuklarımıza sıkıp, oyunun erkenden final bulabilmesinin önünü açsaydınız. Solo girdiğim için bir dünya Noob'a katlanmak zorunda kalıyordum; şimdi CS2'de aynı noob, daha noob ve daha çok. Bugün "ilk defa" Mirage haritasına girmiş birine rastladım, gerisini artık siz düşünün. Oyunun optimizasyonal sıkıntılarından daha öncesinde dem vurmuştum, ama anlayışla karşılamaya başladım oyunu oynadıkça. En nihayetinde geliştirecek ve sorunsuz bir hale evrilecektir CS2. CS:GO ilk çıktığı zamanlarda çok da sorunsuz bir oyun değildi; hatta tam aksine, bilenleriniz vardır, bug doluydu. Molotof oyuna eklendiğinde, anında canı eritip 0 yapıyordu mesela. Ve hatta molotofun içine girmiş birisinin hareketi de yavaşlıyordu. Yani bir kere yakalanırsanız, çıkamıyordunuz, siz içinden çıkana kadar can veriyordunuz. Epey problemli bir süreçti. Sonra revolver, tek atıyordu. Kimse silah çekmiyordu o sıralar, herkes altıpatlar takılıyordu. Sonra onu da nerflediler. Şu an mesela bana CS2'de glock çok güçlü bir silah haline getirilmiş gibi geldi. Damage bile vuramayan glock, şu an canavar gibi ateş ediyor. Bilmiyorum, belki de bir tek bana öyle geldi. En nihayetinde bu oyun da düzelir zaman içerisinde, ama gereksiz bekleyişler sürecek, böyle bir şeye gerek yoktu, yukarıda belirttiğim 2 şeyi yapmış olsaydılar, yeterliydi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı