27 Eylül CS2 gelişmesi

5-6 sene hilecilerden dolayi tek zevk aldiginiz oyuna kusturduler, 1-2 gun daha beklerseniz bir sey olmaz.

Oyunculara gore guzelligi beni baglamiyor. Piyasayi neyin domine ettigine bakarim, ki bosa degil bu ustunluk. Gercekten rekabet olsa okey diyecegim, adamlarin bir sinek kadar kaybi olmadi.

Sizi de anliyorum fakat adamlar sonunda bir is becermis, ona da sikayet etmeyelim.

10-11 senelik oyunun üstüne utanmadan güncelleme getirip yeni oyunmuş diye varsaymaları ve halen çıkartamamaları ne kadar garip değil mi ? Valve bütün Hype'ı sömürdü bitirdi bu kadar rezalet olamaz ya.

Geliyor işte bugün hocam sabır

10-11 senelik oyunun üstüne utanmadan güncelleme getirip yeni oyunmuş diye varsaymaları ve halen çıkartamamaları ne kadar garip değil mi ? Valve bütün Hype'ı sömürdü bitirdi bu kadar rezalet olamaz ya.
Yo gayet de yeni oyun. Oyunu oynadın mı da yorum yapıyorsun?

İnsanlar ''CS2 için teşekkürler Valve, CS3 ne zaman geliyor'' diye alay etmeye falan başladılar. Smoke’un ahenk içerisindeki dağılımıymış… Seslerin iyileştirilmesiymiş… Görüntüdeki kalitenin artmasıymış… Hiçbiri umrumda değil. Bir rekabet oyununda, öncelik bunlarda da değildir zaten. Tickrate muhabbeti için heyecanlanıp durdum; ama optimizasyon kulvarındaki bu sıkıntılar, gerçekten beklenene değmemiş gibi duruyor. Bunca zaman ne hilelere çare bulabildiler, ne bir şey… Siz sanıyor musunuz Source 2 için herhangi bir teknoloji vs geliştirildi? Bu adamlar isteseler, bugün oynayacağınız CS2’yi daha 5 yıl önce getirip oynatırlardı. Ama bu adamlar o kadar üşengeç, o kadar umursamazlar ki, oyuncu kitlesinin taleplerine gözlerini öylesine sıkı yummuşlar ki, ''oynarsanız oynayın, oynamıyor musunuz? iyi de bize ne.'' der gibi hareket edip durdular. Hala daha bunların oyunlarını oynamak zorunda kalıyoruz, başka bir alternatif yok ya, bu durum benim canımı çok sıkıyor.

Son düzenleme:
Gunlerdir CS 2 konularina verilecek tek cevap bu olabilir, tesekkurler.

Cs goyu 1 yıl önce bırakmıştım yaklaşık 4000 saatim var cs2 dede hilelerle karşılaşıp emeğim çöp olursa oyunu bidaha oynamamak üzere silerim.

Keske CS:GO 2'yi parca parca CS:GO'ya optimizeli bir sekilde 3 yılda gelse ve oyunu adı aynı kalsa... En azından oyun 3 yıl boyunca güncelleme aclıgı cekmezdi.

oyunda artan hileler haricinde zaten cs gibi bir oyuna nasıl bir güncelleme bekliyorsunuz hocam? Valorant gibi yeni ajan mı gelicekti oyuna?

hocam valve bu kadar düşünmüyorken sizin bu haterlık çabanız neden? oyunu beğenmiyorsan, firmayı beğenmiyorsan oynamazsın olur biter ayrıca "çıkartamamaları" derken? hayatım hype alıpta bu kadar hızlı piyasa çıkartılan başka bir oyun görmedim.

Steam isim deiştii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…