Xcharcer Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 385 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #31 Mr Cops dedi: VA panel deneyimlediniz mi acaba? IPS ile yan durduğunda inanılmaz bir fark hisseder miyim? Genişletmek için tıkla... Evet deneyimledim benim gibi yayıla yayıla kullanan birisi için işkenceden farksızdı
Mr Cops dedi: VA panel deneyimlediniz mi acaba? IPS ile yan durduğunda inanılmaz bir fark hisseder miyim? Genişletmek için tıkla... Evet deneyimledim benim gibi yayıla yayıla kullanan birisi için işkenceden farksızdı
3 375274 Hectopat Katılım 11 Ekim 2020 Mesajlar 4.515 Makaleler 4 Çözümler 6 4 Mayıs 2023 #32 Saint Lucia dedi: Dürüst olayım o piyasaya sürülen Samsung'ları pek beğenmiyorum. Ciddi anlamda kötü renklere sahip monitörler. Samsung'un adı var ama monitörleri kötü. Özellikle giriş seviyesi monitörleri salatalık olsa cacığa koymam klasmanında. Genişletmek için tıkla... Şu cümlelerinizde o kadar haklısınız ki. Ben Samsung'un çoğu ürününü kullanmama rağmen monitörleri kendisine pek yakıştıramadım.
Saint Lucia dedi: Dürüst olayım o piyasaya sürülen Samsung'ları pek beğenmiyorum. Ciddi anlamda kötü renklere sahip monitörler. Samsung'un adı var ama monitörleri kötü. Özellikle giriş seviyesi monitörleri salatalık olsa cacığa koymam klasmanında. Genişletmek için tıkla... Şu cümlelerinizde o kadar haklısınız ki. Ben Samsung'un çoğu ürününü kullanmama rağmen monitörleri kendisine pek yakıştıramadım.