27" iMac 2019 RAM önerisi

alihancw

Centipat
Merhabalar, 27 inç iMac 2019 modeline 8 GB RAM ile satın aldım fakat yetmiyor. Bunun için 16 GB RAM satın almak istiyorum.

Bulduğum 2 RAM ve modelleri:
  • Crucial 16 GB single model: CT16G4S266M
  • Kingston 16 GB single model: KCP426SD8/16
Sizce hangi modeli tercih etmeliyim? Ya da bu modeller dışında önerebileceğiniz farklı modeller var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat ve bütçe seni tatmin ediyorsa Kingston bu işin ehli. Yazılım konusunda ustalaşmış Artı Corsair'de bu işi biliyor.

Bilgisayar donanımı pek sorun yaratmaz. Sorun yaratan yazılımdır. Hemen hemen bilgisayarlardaki sorunların yüzde 90 nedeni yazılımsaldır.

Mesela ben bir arkadaşa uydum ekran kartı hız aşırtmasını sağlayan (bunu zorlayan) bir program kullandım, 3 kişi 5 saat uğraştık zor eski haline getirdik : )

Yorumlar için teşekkür ederim. Kingston almaya karar verdim fakat 4 adet ram yuvası var şuan 2 tanesinde 4'er gb ram takılı ve 2 yuva boşta. Tek slot için 16 GB ram alsam diğer slot boşta dursa sorun yaşar mıyım?

Fiyat ve bütçe seni tatmin ediyorsa Kingston bu işin ehli. Yazılım konusunda ustalaşmış Artı Corsair'de bu işi biliyor.

Bilgisayar donanımı pek sorun yaratmaz. Sorun yaratan yazılımdır. Hemen hemen bilgisayarlardaki sorunların yüzde 90 nedeni yazılımsaldır.

Mesela ben bir arkadaşa uydum ekran kartı hız aşırtmasını sağlayan (bunu zorlayan) bir program kullandım, 3 kişi 5 saat uğraştık zor eski haline getirdik : )
Merhaba
Ben corsair aldım late 2019 iMac için. Bütün özellikler uyumlu ancak kutunun arkasında "iMac 5K Display (Mid-2017) ve Mac mini (Late 2018) için uyumludur" yazıyor. Açmadım kutuyu iade ederim belki diye ancak Late 2018 ve sonrası için uyumlusunu bulamadım. Sizce bu uyar mı yine de? Bazı sielerde alanlar olmuş uyumlu vs yazmışlar ama performansı etkiler mi yoksa önemli olan gerekli kriterleri karşılaması mı? (pin sayısı mhz'si vs)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı