2K çözünürlüklü 27 inç boyutunda IPS panel Curved bir monitör arıyorum. En az 144 Hz 1 ms olacak şekilde bütçe 5 bin TL. MSI - ASUS - AOC markalarından önerebileceğiniz bir model var mı yardımcı olur musunuz?
En ucuz LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Curved monitörlerde sadece VA panel var maalesef. Curved olması için IPS'den vazgeçmemek lazım. Bu monitör güzeldir hocam.
En ucuz LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG 27GN800-B 27" 1ms QHD G-Sync Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 6.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Curved monitörlerde sadece VA panel var maalesef. Curved olması için IPS'den vazgeçmemek lazım. Bu monitör güzeldir hocam.
Hocam Curved monitörlerde hiç mi IPS üretilmiyor ? Evet görüntü kalitesi için IPS istiyorum. Kaliteli VA panellerin IPS panellerden geri kalır olmadığını söylediler ama emin olamadım
Sanırım IPS panelden vazgeçmemek için curved monitörlerden vazgeçicem. Bunların hepsi benim bütçemi aşıyor. Acaba yakın zamanda kampanya vs olur mu ? Dolar da her gün arttığı için ürünlere zam gelecek korkusu var.
Bu arada AOC monitörleri nasıl buluyorsunuz önerir misiniz ?
İlk istediğim marka Asus'tu ama Msı markasını daha çok önerdiler bu 3 markanın ürünleri arasında kararsız kaldım. Özellikle Asus Tuf serisi sıkıntılı mı bilginiz var mı ?
Kullanma fırsatım pek olmadı ViewSonic monitörleri iyi indirmlerden aldığım için ve tatmin ettikleri için hala kullanmaktayım size de o yüzden önerdim ama bu markaların üzeceğini sanmıyorum.
www.akakce.com
Sanırım IPS panelden vazgeçmemek için Curved monitörlerden vazgeçicem. Bunların hepsi benim bütçemi aşıyor. Acaba yakın zamanda kampanya vs olur mu? Dolar da her gün arttığı için ürünlere zam gelecek korkusu var.
Bu arada AOC monitörleri nasıl buluyorsunuz önerir misiniz?
İlk istediğim marka ASUS'tu ama MSI markasını daha çok önerdiler bu 3 markanın ürünleri arasında kararsız kaldım. Özellikle ASUS TUF serisi sıkıntılı mı bilginiz var mı?
Hocam benim attığım monitör bütçenizi aşmıyor. AOC monitörlerin bazılarında kronik ghosting görülüyor. TUF monitörlerde IPS tercih edilmiyor, renk kalitesi soluk ve kötü olduğunu için. MSI da diğer monitörlere kıyasla daha pahalı. İndirimde güzel bir model bulunursa alınabilir. Fakat benim attığım monitör 4200TL civarı, bütçe değişmediyse düşünebilirsiniz.