27 inç 2K IPS panel monitör tavsiyesi

O konuda bir bilgim yok. Ama 27 inç çok ideal bir boyut bence.
Ben de bu kararı aldım. 27 inç en ideali ve arkadaşın önerdiği Dell markalı monitöru alacağım. Son olarak üstteki önerilen monitör gerçek 1ms mi? Yoksa mgbtli 1 MS mi? Bilginzi var mı.

Ben de bu kararı aldım. 27 inç en ideali ve arkadaşın önerdiği Dell markalı monitöru alacağım. Son olarak üstteki önerilen monitör gerçek 1ms mi? Yoksa mgbtli 1 MS mi? Bilginzi var mı.
Gerçek 1 ms evet. Herhangi bir ghosting sorunu yok içiniz rahat olsun. Bir sıkıntıda da zaten Dell servisi baya iyi o konuda. Tek eksiği kontrast ona da yapacak bir şey yok dediğim gibi IPS'in laneti bu.

MSI'daki panel tam 2K degil, dikeydeki cozunurlugu 1080p. Dell'in ekrani da 27" olarak varsayarsak pikseller daha fazla oldugu icin daha keskin bir goruntu elde edersiniz. Yine Dell tarafinda HDR 400 var ve ekran parlakligi 400cd. MSI modelinde HDR namina pek bir sey sunulmazken ekran parlakligi da Dell'den 100cd daha dusuk. Kisaca UWD istiyorsaniz, UWD olmasi disinda bir artisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…