27 inç 2K IPS panel monitör tavsiyesi

Ben de bu kararı aldım. 27 inç en ideali ve arkadaşın önerdiği Dell markalı monitöru alacağım. Son olarak üstteki önerilen monitör gerçek 1ms mi? Yoksa mgbtli 1 MS mi? Bilginzi var mı.
Gerçek 1 ms evet. Herhangi bir ghosting sorunu yok içiniz rahat olsun. Bir sıkıntıda da zaten Dell servisi baya iyi o konuda. Tek eksiği kontrast ona da yapacak bir şey yok dediğim gibi IPS'in laneti bu.
 
monitörler hakkında pek bilgim yok ama ben istiyorum ki ekran biraz daha geniş olsun. Msi"ın 29 inç ve dediğiniz gibi UWD modeli. UWD olmasının bir dezavantajı var mı? belirttiğim MSİ modelinde olan monitörün ekran büyüklüğü avantajı dışında sizin belirttiğiniz Dell"in mönitörü arasında nasıl bir fark mevcut? Dell, Msi"den ekran boyutu olarak(27 inç) dezavantajlı ama başka ne konuda dezavantaja sahip, veya avantaja sahip.ayrıca monitörü tamamen oyun oynamak için alacağım. teşekkür ederim bilgileriniz için.


29 inç UWD olması kötü bir şey mi ?

MSI'daki panel tam 2K degil, dikeydeki cozunurlugu 1080p. Dell'in ekrani da 27" olarak varsayarsak pikseller daha fazla oldugu icin daha keskin bir goruntu elde edersiniz. Yine Dell tarafinda HDR 400 var ve ekran parlakligi 400cd. MSI modelinde HDR namina pek bir sey sunulmazken ekran parlakligi da Dell'den 100cd daha dusuk. Kisaca UWD istiyorsaniz, UWD olmasi disinda bir artisi yok.
 

Geri
Yukarı