![]()
Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Şu an kullandığım monitör gayet iyi ve memnunum.
Merhaba. 27 inç 1,44 Hz üstü, F/P, uzun yıllar götürecek bir monitör var mı? Ana amaç oyun için değil ama arada oyun da oynanılabilir.
![]()
Dell G2722HS 27 inç 165Hz 1ms Full HD Adaptive Sync IPS Gaming Monitör
Görüntü bozulmasını yok eden ve 1ms tepkime süresine sahip bir şekilde oynunuzu oynayın.www.gaming.gen.tr
Şu an kullandığım monitör gayet iyi ve memnunum.
![]()
Dell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…www.gaming.gen.tr
Kötü bir monitör. VA panel ve bol bol ghosting görülür. Arkadaşın attığı Dell güzel.
Arkadaşın bütçesi en fazla 4500 lira ve sizin attığınız monitör yaklaşık iki katı kadar daha pahalı! Alınır ama...![]()
Dell S2721DGFA 27 inç 165Hz 1ms FreeSync QHD Nano IPS LCD Gaming Monitör
Özellikler ve Tasarım Heyecanlandırıcı Hız Oyun Değiştiren Performans:Dell 27’’ oyuncu monitörü IPS teknolojisi sayesinde her açıdan inanılmaz renk ve hız performansı sunar. Anlık Tepki:Yıldırım…www.gaming.gen.tr
Kötü bir monitör. VA panel ve bol bol ghosting görülür. Arkadaşın attığı Dell güzel.
Aynı fiyata bu var.
Arkadaşın bütçesi en fazla 4500 lira ve sizin attığınız monitör yaklaşık iki katı kadar daha pahalı! Alınır ama...
Aynı fiyata bu var.
Arkadaşın bütçesi en fazla 4500 lira ve sizin attığınız monitör yaklaşık iki katı kadar daha pahalı! Alınır ama...
O monitör hakkında olumlu bir şey okuduğumu hatırlamıyorum ama illa kullanan arkadaşlar vardır onlar yazarsa daha sağlıklı olur.
Aynı fiyata bu var.
Her iki model de iyi ben olsam Dell'i alırdım.Bütçe ben değilim ama 9 k kadar vereceğime televizyon alırdım.
2 ms saniye hocam bu ama Dell mi bu mu sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.