27 inç monitör önerisi

XdSaga

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. 27 inç 1,44 Hz üstü, F/P, uzun yıllar götürecek bir monitör var mı? Ana amaç oyun için değil ama arada oyun da oynanılabilir.
Not: Laptop bağlı kullanılacak.

Son düzenleme:
Merhaba. 27 inç 1,44 Hz üstü, F/P, uzun yıllar götürecek bir monitör var mı? Ana amaç oyun için değil ama arada oyun da oynanılabilir.

Şu an kullandığım monitör gayet iyi ve memnunum.

Bir de laptop bağlanıp kullanılacak hocam.

Hocam bu bir tık fazla gibi benim bütçeme.

Kötü bir monitör. VA panel ve bol bol ghosting görülür. Arkadaşın attığı Dell güzel.

Aynı fiyata bu var.

Arkadaşın bütçesi en fazla 4500 lira ve sizin attığınız monitör yaklaşık iki katı kadar daha pahalı! Alınır ama...

Kötü bir monitör. VA panel ve bol bol ghosting görülür. Arkadaşın attığı Dell güzel.

Aynı fiyata bu var.

Arkadaşın bütçesi en fazla 4500 lira ve sizin attığınız monitör yaklaşık iki katı kadar daha pahalı! Alınır ama...

Bütçe ben değilim ama 9 k kadar vereceğime televizyon alırdım.

Aynı fiyata bu var.

2 ms saniye hocam bu ama Dell mi bu mu sizce.

O monitör hakkında olumlu bir şey okuduğumu hatırlamıyorum ama illa kullanan arkadaşlar vardır onlar yazarsa daha sağlıklı olur.

Daha karar vermedim kullanacak olan ben değilim genelde yazılım ders ve film izliyecek kullanıcı eğer boşta kalırsa belki oyun oynanır.

Aynı fiyata bu var.

0.5 mi 2 ms mi anlamadım fazla hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı