Kötü bir monitör değil ama pahalı. Dediğim gibi Acer Nitro XV272S daha fiyat performans bir model. Özellikle ergonomi konusunda Dell G2722HS'den daha iyi olmasına rağmen daha ucuz.Sizce Dell nasıl hocam?
Kötü bir monitör değil ama pahalı. Dediğim gibi Acer Nitro XV272S daha fiyat performans bir model. Özellikle ergonomi konusunda Dell G2722HS'den daha iyi olmasına rağmen daha ucuz.Sizce Dell nasıl hocam?
Bu monitör G2722HS'den daha pahalı ama! Alınır ama...Temizinden bunu alın. Kendim de kullanıyorum ve memnunum.![]()
Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.286,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Pardon hocam. S2721DFGA öneriniz sandım.Bu monitör G2722HS'den daha pahalı ama! Alınır ama...
Eğer Dell'e bütçeniz yetmeyecekse.
Temizinden bunu alın. Kendim de kullanıyorum ve memnunum.![]()
Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG27AQ 27" 1 ms WQHD G-Sync IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 11.286,35 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kötü bir monitör değil ama pahalı. Dediğim gibi Acer Nitro XV272s daha fiyat performans bir model. Özellikle ergonomi konusunda Dell G2722HS'den daha iyi olmasına rağmen daha ucuz.
Evet hocam sonradan fark ettim ben 2K olan Dell'i önerdiler zannetmiştim. 1080p alacaksanız bence 24 inç alın. 27 inç 2K monitörüDelden pahalı bu hocam.
Dell 27" G2722HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR benim dediğim bu monitör.
Evet hocam sonradan fark ettim ben 2K olan Dell'i önerdiler zannetmiştim. 1080p alacaksanız bence 24 inç alın. 27 inç 2K monitörü.
O zaman sorun yok hocam. Dell iyi markadır. İyi bir seçim olur.Oyun için değil diyorum hocam film izliyecek o yüzden.
O zaman sorun yok hocam. Dell iyi markadır. İyi bir seçim olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.