27 inç monitör sıkıntı çıkarır mı?

Ahmetssskse

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde 27 inç bir monitör aldım. FPS oyunları için 27 inç bir sıkıntı çıkarır mı?

Çoğu insan için büyük ama benim için ideal. 1 hafta deneyin eğer zorlanırsanız iade edersiniz.

Üründe arıza olmadığı sürece iade edemiyorsun dostum satış sözleşmesini oku. Ölü piksel bir kusurdur elbette iade edilir.
Her türlü iade eder son 3-4 ayda 6-7 monitör aldım denedim iadeye yolladım. kimisinde ölü piksel vardı kimisi sallanıyordu kiminin rengini beğenmedim.

Ben yillardir 27 inc kullanıyorum ve gayet ideal boyut geliyor bana. 24 inc e gecince cok ufak geliyor.

Üründe arıza olmadığı sürece iade edemiyorsun dostum satış sözleşmesini oku. Ölü piksel bir kusurdur elbette iade edilir.
Bende bir tane kırmızı nokta var, iade almadılar. Sözleşme gereği elektronikte kutusu açılınca iade edemiyormuşsun. Garantiye başvurmamı söylediler. Garantide en az 3 noktada sorun olmadığı sürece arıza sayılmaz, ürün garantiye girmiyor dedi. Elimde patladı monitör, öyle kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…