Yeni bir sistem topluyorum, ekran kartım muhtemelen 2060 olacak 27 inch ekran kullanmak istiyorum. 2060 27 inch için uygun mu ve monitörün çözünügürlüğü nasıl olmalı?
Yeni bir sistem topluyorum, ekran kartım muhtemelen 2060 olacak 27 inch ekran kullanmak istiyorum. 2060 27 inch için uygun mu ve monitörün çözünügürlüğü nasıl olmalı?
Ekran kartlarının büyüklükten çok çözünürlük ile alakası vardır. Onun için 27" ya da 35" olması sizi engellemez. 4K, 2K gibi değerler sizi etkiler. Full HD (1080p) bir monitör iyi gidecektir.
Acer XF272UPBMIIPRZX 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Rampage RM-365 27" 1ms Full HD Freesync Curved IPS Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
James Donkey JD27FG1MS144 27" 1ms Full HD Freesync Oyuncu Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.