OLED ler sadece word yazı işleri için falan çok uygun değil diye biliyorum, yazı fontlarında falan problem olabiliyor gözünü yorar gibime geliyor daha bilgili kişiler var istersen onlar yardımcı olsun @bluerr@Novelist
OLED ler sadece word yazı işleri için falan çok uygun değil diye biliyorum, yazı fontlarında falan problem olabiliyor gözünü yorar gibime geliyor daha bilgili kişiler var istersen onlar yardımcı olsun @bluerr@Novelist
Kısa vadede yanık problemiyle karşılaşabilirsin, oyun için daha uygun OLED. Oyun için kullanırsan yıllarca gider ancak bir şeyler okumak için kullanırsan muhtemelen 2-3 yıl içinde yanma belirtileri gösterir. Zaten metin okuma performansları kötü Oled monitörlerin.
OLED'ler sadece Word yazı işleri için falan çok uygun değil diye biliyorum, yazı fontlarında falan problem olabiliyor gözünü yorar gibime geliyor daha bilgili kişiler var istersen onlar yardımcı olsun @bluerr@Novelist
The Dell S2725QC is a cost-friendly 4k, 27-inch productivity monitor. Part of Dell's Plus Series of monitors, it's an updated version of the popular Dell S2722QC...